maandag 29 november 2010

Online crop

Gisteren was de online crop bij het SA-forum. En ondanks dat ik me niet helemaal lekker voelde heb ik toch mee kunnen doen. Lekker vanaf mijn eigen, warme scrapkamer, bezig gaan met leuke opdrachten die Maaike had verzameld. Geeft extra inspiratie... Dit is het resultaat, twee layouts.
En vier kaartjes. De eerste met een techniekje van het Scrappassion Tutorial Blog.
donderdag 25 november 2010

Mijn versie van het Mercidoosje

Op diverse blogs en forums waren zogenaamde "Merci-doosjes" te zien. Dat vond ik wel een erg leuk idee. En omdat ik vorige week met een collega mee kon rijden naar een activiteit van het werk 's avonds heb ik gisteren dit voor haar gemaakt. Een vrije uitwerking van diverse werkbeschrijvingen die ik her en der heb gevonden. ;-)

Er passen precies vijf Merci-chocolaadjes in. Mijn collega vond het wel erg leuk.

maandag 22 november 2010

Nu ik!

Nu ik! dat is de titel van deze layout, gemaakt naar aanleiding van de maandsketch op het Scrapsite-forum. Met foto's van mijn jongste neefje, die dus eerder nooit op de foto wilde. Gebruik gemaakt van het kleurrijke papier van Scenic Route.

De journaling iets beter leesbaar.

En dit was de sketch die ik heb gebruikt.

Daarna nog weer een kaartje met wat restjes. Is weer eens iets anders dan met bloemen zo. ;-)

zondag 21 november 2010

Het jaar gaat snel...

Het loopt alweer richting december, de laatste maand van het jaar! Tijd dus om mijn project 12 van oktober te maken...


En nog een paar kaartjes om op voorraad te hebben. Twee weer een beetje in 'vintage'stijl.


En ook nog een 'strakke'. ;-)

Fijne zondag nog!

maandag 15 november 2010

Sinterklaas is weer in het land

Afgelopen zaterdag kwam hij met de grote stoomboot aan in Nederland, om direct in de bus te stappen en door te gaan naar ons stadje. Natuurlijk waren wij er weer bij...

Op de foto's mijn neefjes en nichtjes.

zaterdag 13 november 2010

Scrap je slank, het vervolg

Deze week heb ik weer een mijlpaal bereikt bij het afvallen. Dat was hét moment om foto's te maken die ik gescrapt heb voor mijn mini-album "Scrap Je Slank" dat ik in januari heb gemaakt.
De foto's spreken voor zich denk ik. ;-)


Prettig weekend!

zaterdag 6 november 2010

Wat een klus...

Al een tijd wilde ik de layouts die ik gescrapt heb in een album doen. Inmiddels stond er nl. al een grote boodschappendoos vol met layouts in hoesjes. Alleen de albums vond ik aardig duur, dus ik stelde het steeds maar uit. Afgelopen scrapweekend zag ik bij Tineke, wat handige, niet zo dure d-ringalbums en dat leek mij wel wat. Inmiddels heb ik van iemand zes albums kunnen overnemen en vanmiddag was het tijd voor dè klus...


Wat een stapels layouts he? Hier zijn ze gesorteerd op jaar (2007, 2008, 2009 en 2010). Ik geloof dat ik aan die zes mappen niet eens genoeg heb...
En ik heb gisteren nog wat vintagekaartjes gemaakt. Vind dat nu toch wel leuk, en het is iets bewerkelijker dan de strakke kaartjes die ik normaal maak, dus ik kan er wat langer mee bezig zijn. ;-)

Ik ga nu maar weer verder met de klus. Want het handige is dat de gaatjes van de hoezen niet op de goede plek zitten, dus ik moet overal vier gaatjes in maken. Lang leve de crop-a-dile!

woensdag 3 november 2010

Het 'oprolboekje' en geshopt!

Vorige week was ik een dagje vrij en toen heb ik lekker kunnen scrappen. De basis van dit album heb ik gemaakt tijdens het scrapweekend in oktober. Nicole had de workshop gegeven. Nu heb ik de foto's en de rest erbij geplakt. En zo ziet het er dan uit.

Deze sluit met een magneetje.

Je rolt het album dus uit elkaar en aan elke kant is weer wat te zien.


Ik vind het een erg origineel boekje, toch weer heel anders dan de andere boekjes die ik inmiddels gemaakt heb.En afgelopen weekend was het opruiming bij Scrapdelight. Op het laatst heb ik toch maar besloten om er naartoe te gaan. Samen met Esther ben ik er op zondag geweest. En we hebben daar nog wat andere scrapgekken gesproken. ;-)
Ik heb het restant van mijn verjaardagsgeld lekker opgemaakt. Dit is uit de koopjeshoek.

En dit gewoon uit de winkel. Mooie spulletjes he? Kan niet wachten om het te gaan gebruiken.