woensdag 22 juni 2011

Taart en kaarten...

Afgelopen zondag zijn wij op bezoek geweest bij mijn schoonouders in het westen van het land. En ik had beloofd om een taart mee te nemen. Vrijdagavond al begonnen met het bakken van de basis. Helaas mislukte dit en moest ik zaterdag opnieuw beginnen. Dat ging gelukkig goed. 's Avonds vullen en bekleden. En dat laatste ging niet helemaal zoals ik gepland had. Met veel 'knip- en plakwerk' is het uiteindelijk zo geworden. Toch best aardig.

En wat rijmt er op taart...? Kaart dus. ;-) Een aantal kaartjes is weer verstuurd. Deze twee naar een stel nieuwe vrienden.

Quote gevonden op het wereldwijdeweb.

En nog twee voor jarige collega's.

Deze is gemaakt met behulp van mijn nieuwe Tim Holzstans, hierbij heb ik het afval als sjabloon gebruikt. Is weer eens iets anders.

Fijne dag!
Daniëlle

woensdag 15 juni 2011

Stoer!

Gisteravond eindelijk weer eens een layout gescrapt. Ben begonnen met een sketch, had daar al twee keer papier voor uitgezocht en gesneden, maar vond het toch niet mooi met de foto die ik wilde gebruiken. Dus weer helemaal opnieuw begonnen, de sketch uit mn hoofd gebannen en toen kwam dit eruit.

De eerste foto van de shoot is verwerkt.
En ik heb nog wat kaartjes om te laten zien. Eerst een kaartje van bekenden die vorige week zijn getrouwd.

Dan een kaartje voor de oma van André die pasgeleden een (spoed)operatie heeft ondergaan. Inmiddels gaat het alweer beter met haar hebben we begrepen.

En nog een kaart voor vrienden die alweer tien jaar geleden hun eerste kindje (een jongen) hebben verloren.

Nu ga ik snel in huis aan het werk. De bedoeling is om ook mijn scrapkamer onder handen te nemen zodat ik daar nog iets meer ruimte kan krijgen om lekker verder te werken.

Fijne dag!
Daniëlle

woensdag 8 juni 2011

Voor elke gelegenheid een kaartje...

Deze is voor een scrapcollega die ging trouwen.

En deze ging naar een zwangere vriendin. Het figuurtje is gekleurd met distressinkt, toevallig paste het exact bij de appeltjes van het dessinpapier.

En dan nog een geboortekaartje voor een forumdinnetje, zij heeft een dochter gekregen, genaamd Linde.

De volgende keer weer een layout, want die foto's van de fotoshoot van laatst moéten gescrapt worden. Alleen heb ik zo weinig tijd...

Daniëlle