vrijdag 23 november 2012

All you need is love & echt sterke mannen

Niet persé in die combinatie trouwens. ;-)
Maar dat zijn de titels van twee layouts die ik afgelopen weekend heb gemaakt. Eindelijk weer eens op groot formaat gescrapt. 't Was even wennen, maar smaakt naar meer.
Een foto van mijn oudste zoon en zijn vriendin. Van FB afgehaald, dus de foto is niet scherp, maar zo op klein formaat gaat het wel. Zij zijn erg gelukkig met elkaar en wonen ook al samen. Ik vind het fijn om ze samen te zien. Doet me goed om te zien hoe lief ze voor elkaar zijn.


Een eenvoudige layout omdat ik het achtergrondpapier zo mooi vind. Jammer om daar veel overheen te plakken.


En nog eentje met mijn oudste zoon en ons jongste neefje. Een strakke layout. Met jongens- of mannenfoto's ben ik daar toch meer toe geneigd.


 't Was kerstmis, vandaar deze brad. Past er mooi bij, qua kleur.


En nog wat aankopen die ik gedaan heb bij de Scrapotheek. Deze onlinewinkel stopt en houdt grote uitverkoop. Dat kon ik toch niet weerstaan. En ik had nog verjaardagsgeld, dus dat is nu mooi besteed.


Ik zeg: prettig weekend!
Groetjes, Daniëlle

woensdag 14 november 2012

En we gaan richting de kerst

Dus hoog tijd om de kerstkrans, die ik vorig jaar heb gekocht, eens te maken. Ik zag deze in de winkel van de Scrapheap toen we daar in de buurt op scrapweekend waren en vond hem zo gaaf. Maar het was nogal wat werk, dus dat jaar is het niet gelukt om het vóór kerst te maken. Afgelopen weekend had ik lekker klustijd dus heb ik de zijkanten van alle sterren geverfd en alle sterren met papier beplakt. Vandaag - op mijn tweewekelijksevrijewoensdag - heb ik het afgemaakt. En zo ziet het er dus uit.


Van iets dichterbij.


De tekst is los, ik kan er dus ook nog een winterkrans van maken of zo. ;-)


Schattig engeltje (ook los achter een ster geschoven) met een stempeltje van de Action.


En dat alles met een MDF-pakket van Kaisercraft. Ik zie er niet veel van op internet, dus misschien wordt het wel een collectorsitem. ;-)
Verder heb ik dit weekend eindelijk de moed gehad om een zware dag uit mijn leven te verwerken in mijn smashbook...


Helaas horen ook deze dingen bij het leven. Ik hoop dat onze lieve moeder nog een hele tijd, en op een goede manier, bij ons is...

Daniëlle