vrijdag 18 december 2009

Kadootje

Kadootje, dat is de opdracht van van deze week voor het Jaaroverzicht 2009. Daar heb ik dit van gemaakt.


Ook was het hoog tijd om de kalender voor 2010 te maken omdat er al afspraken zijn gemaakt voor het nieuwe jaar. Deze is in het geel en grijs, dat past bij onze keuken en woonkamer nu. Niet zo bijzonder verder, maar gewoon praktisch.

Ons huis is al helemaal in kerstsfeer en het is ook nog eens wit buiten! Zouden we een witte kerst krijgen...? Kan hier geen foto's maken want de batterijen van het fototoestel zijn nu leeg. Dat komt dan een volgende keer wel. Fijn weekend!

5 opmerkingen:

Marian zei

Hoi,Danielle..Dank je wel voor je krabbeltje..Nou,das ook een mooie kalender hoor!Dit is mijn 3e kalender die ik gamaakt heb,en mijn 1e was ook lang zo druk niet hoor.. :D..Het staat in ieder geval een stuk gezelliger in de keuken,of waar je hem ook maar hebt hangen..

groetjes,Marian

Wendy Schoonhoven zei

Geweldig dat je dit journal zo goed vol hebt weten te houden, ik doe het je helaas niet na. Het is een supergaaf aandenken voor later. Je voorgaande projecten zien er als altijd ook weer super uit...Ik wens jou en je gezin een fijne vakantie toe, lieve groetjes, Wendy.

Dora zei

echt knap dat jaar overicht, lijkt me ook leuk om te maken.
deze is ook weer leuk. Een kalender wil ik ook nog eens doen....maar ikwil zoveel!

Nicky zei

iedere keer als ik jouw creaties zie van je journal, denk ik, ga ik ook doen volgend jaar. maar of ik het zo goed volhoud als jij... ben bang van niet. maar ga het wel proberen.
leuk kadootje heb je gehad?

je kalender is ook gaaf!

sam zei

leuke kalender, ik hoop ook dat de sneeuw blijft liggen deze week, zou er leuk zijn om is een witte kerst te hebben :)