zondag 18 april 2010

Een druk weekend gehad...

En dat begon vrijdagavond met een bezoek van B. en S., twee lieve mensen die speciaal voor ons een eind gereden hebben. We hebben een gezellige en speciale avond gehad. Nogmaals bedankt!
Zaterdag was het tijd voor mijn eerste meeting van het SA-forum. Ik mocht meerijden met Bernadette (dankjewel!) naar Culemborg waar we met een heleboel scrappers een gezellig dagje hebben doorgebracht. Met kletsen, lekker eten, shoppen en ook nog scrappen! Hieronder een collage van wat foto's die gemaakt zijn.

Ik weet niet precies wie ze gemaakt heeft, heb ze her en der van het net geplukt. ;-)
Ik heb twee dingen gemaakt, maar dat worden kadootjes, dus die laat ik nog niet zien tot ik ze weggegeven heb.
's Avonds nog naar een verjaardag van een neef van mij waar we weer eens hebben bijgekletst met familie die we niet vaak meer zien. Het was een geslaagde avond.
En vandaag zijn we met mijn nichtjes naar de dierentuin in Nordhorn geweest. Het was prachtig weer en de meisjes hebben zich goed vermaakt.


Vanavond helaas geen dansles, dat was de perfecte afsluiting geweest. Maar daar mogen we volgende week weer naartoe. ;-)

6 opmerkingen:

Ans zei

Leuke foto's Daan!! Het weer was ook zo fijn! Wat groeien die kids toch zeg, leuk!!!

Jacqueline zei

Lekker, zo'n druk weekend. Ik zie dat je je prima vermaakt hebt.

blogvanco zei

Leuk die foto's ! Ben benieuwd wat je gemaakt hebt op de scrapmeeting ;-)

Dora zei

Dat was een vol weekend, maar je hebt het leuk gehad, daar gaat het om, leuke foto's en wat veel mensen op de crop...wow!

Tineke zei

Wat een leuke foto's Danielle. Ik was te laat om me in te schrijven, maar had het dit weekend toch te druk. Je foto's van zondag zijn ook erg leuk met die meiden, dat is weer eens wat anders dan jongens toch?

Esther zei

Zo te lezen heerlijk weekend gehad.. En leuke foto van de dierentuin.