donderdag 19 augustus 2010

Terug van vakantie!

Wij zijn met z'n vieren acht dagen naar Rhodos geweest. Heerlijk luxe in een viersterrenhotel, all-inclusive, aan zee. Dat was nog eens relaxed.
Vanmiddag zijn we weer thuisgekomen en natuurlijk moesten we direct al onze 815 foto's (!) bekijken... Er zitten weer veel te veel leuke foto's bij. Hieronder een kleine selectie. ;-)
Dag 1, uitzicht vanaf het hotel, mooie bloemen, op het strand en genieten van de eerste (van de vele) cocktails.

Dag 2, overdag even kijken in Ialyssos waar wij zaten en 's avonds met de taxi naar Rhodos-stad, het oude gedeelte. Mooie gebouwen en veel winkeltjes waar de kinderen leuke ("merk")spulletjes zagen.

We zijn veel in en aan het zwembad geweest. Ik heb vijf boeken uitgelezen.

Een leuke foto van ons vieren voor het gedeelte van het complex waar onze kamer was. Handig, zo'n zelfontspanner én kinderen die meewerken. ;-)

Het strand was ook erg leuk. Spelen met een balletje en lekker dobberen.

Fotosessie op het strand 's avonds.

Eigenlijk waren we daar om naar de zonsondergang te kijken... Mooi he?

Dag 5, boogschieten, schilderij in het hotel en één van de vele beelden op het complex.

Dag 6, André en ik zijn met een excursie meegeweest waar we heel wat informatie over Rhodos en haar bewoners hebben gekregen. We zijn naar een oude opgraving geweest, in een piepklein kerkje, op bezoek bij een oude mevrouw die in een éénkamerhuisje van vroeger woonde, hebben wijn en ouzo geproefd, lekker gegeten onderweg, bij een pottenbakkerij gekeken en gezwommen in de Middellandse zee (aan de andere kant van het eiland dus).

Laatste dag, nog meer zwembad, cocktails, de rotzooi op onze hotelkamer en heerlijke griekse toetjes...

Het was een geslaagde vakantie dus. Dat is aan de foto's vast te zien. Deze (en andere) zullen vast nog wel voorbij komen in een layout en/of vakantiealbum.

14 opmerkingen:

Tineke zei

Geweldig Danielle. Volgens mij hebben jullie een top week gehad en hebben jullie lekker genoten met z'n allen. Heerlijk hoor.

Fia zei

Ohhh wat een schitterende foto's zeg jullie staan er zo leuk op!!!
Vind ze allemaal geweldig maar die van jou en André aan het strand vind ik helemaal super!!!

Leuke boys heb je toch!!

Ageeth zei

Heerlijk, mooie foto's ! Ik zou zo weer terug willen. Maar wij gaan naar kos over 2 weken, ben zeer benieuwd hoe het daar is. Maar jullie hebben zo te zien ook genoten.
Liefs Ageeth

Janine zei

wauw zeg, dat ziet er goed uit! mooie foto's! je hebt dus weer genoeg te scrappen! :D

blogvanco zei

Wat een leuke foto's / collages, jeetje 815 foto's, das wel heeeeeeeeeel veel. Ziet er heerlijk uit daar !

Ellen zei

O dat ziet er heerlijk uit zeg! Leuke foto's, daar kunnen vast weer mooie layouts van gemaakt worden :D

Nicky zei

Hee welkom terug! Wat een mooie fotos heb je, die van die zonsondergang, geweldig! Trouwens jullie fotoshoot ook, jij staat prachtig op die foto rechtsonder. Wat een fijne vakantie is dat geweest zo te zien. En nu lekker scrappen!!

Dora zei

Welkom terug, wat een top foto's de pret spat er ook vanaf!

Anneke (An) Wijers zei

Wauw, dat ziet er uit alsof je het prima naar je zin hebt gehad!!! Lekker hoor! En nu nagenieten want je moet er lang genoeg op teren!

Ans zei

Nou, ik weet niet waar ik het eerst of laatst moet kijken zeg, wat een prachtige foto's! Jullie stralen, de jongens ook, wat een heerlijk gevoel. Dat was een prachtige vakantie, de baterijen zijn hierdoor denk ik goed opgeladen! Super! Lekker veel scrapmateriaal Daan!

Charlotte zei

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!! Welkom terug. :) Mooie foto's zeg, dat worden weer heel veel mooie lo'tjes! ;)

Groetjes,
Charlotte

Dilly zei

Aan de foto's te zien hebben jullie het heerlijk gehad. Welkom thuis Daan en fam. Hihi 815 foto's heb je nog wel tijd gehad voor iets anders?

marja zei

ziet er echt geweldig uit!! lijkt me ook wel wat, zo'n vakantie!!
en daan, je ziet er fantastisch uit! zet door!

Natasja zei

Hey, Danielle,

Wat een super foto's ! Ik waan mij even in het verleden, waar ik met maurice samen ook op Rhodos vertoefd hebt 3 weken. Heerlijk om alles weer terug te zien, en ja die griekse toetjes...hmmmm !!

Groetjes, Natasja