vrijdag 15 juli 2011

Een paar dagen weggeweest

Eigenlijk zouden we niet weggaan deze zomervakantie, maar na een paar dagen thuis begon het toch te kriebelen. Dus hebben we nog een lastminute-paar-daagjes-weg-geboekt-in-eigen-land. En wel in de provincie Groningen in het plaatsje Wedde, vlakbij de Duitse grens. Voor het eerst hadden we onze fietsen meegenomen. De eerste twee dagen was het weer nog mooi.

Beetje fietsen, heerlijk op het terras, lekkere jam langs de weg, leuke dorpjes, mooie huizen, lekke band...

Woensdag naar Groningen-stad. Veel regen, maar met zo'n charmante regenjas heeft dat toch ook wel weer wat. We hebben daar (stijl)dansschoenen gekocht en ik heb een mooi kookboek gevonden over cakepops. Ons huisje had een eigen vissteiger waarop André ook heel wat uurtjes heeft doorgebracht. En ook nog eens met resultaat af en toe. ;-)

En donderdag zijn we naar Bourtange geweest, een oud vestingsplaatsje. Erg leuk om te zien, leuke winkeltjes met stillevens enzo. En we hebben daar kaarsen gemaakt, grappig om te doen.

Niet gekookt, goed uitgerust, uitgeslapen, lekkere hapjes, veel wijn, lezen (ik), vissen (André). Kortom, wij zijn er heerlijk even tussenuit geweest. Nu nog een weekje thuis en dan weer aan het werk.

Daniëlle

10 opmerkingen:

Esther zei

Zo te zien hebben jullie lekker genoten van het midweekje weg!!

Ans zei

Dat ziet er supergaaf uit Daan, lekker om toch even weg te zijn he?

Fia zei

Nou jullie hebben het wel gezellig gehad zo op de foto's te zien!
Ook leuke dingen gedaan en Andrè ook genoten van zijn hobby....jeetje wat een grote vis!

Geniet nog van je weekje thuis...

Dilly zei

Hoi Daniëlle, dat ziet er goed uit. Mooie collages. Zo zie je maar dat er met een vakantie in eigen land niets mis is. Nederland is prachtig. Nog een fijne week thuis toegewenst!

Tineke zei

Fijn dat jullie het zo lekker gehad hebben en even goed opgeladen zijn. Foto's zien er erg leuk uit. Leuke dingen gedaan en lekker sportief. Wat is Bourtagne een leuk plaatsje hé. Wij zijn er ook eens geweest en toen waren er ook nog ridderspelen, dat was helemaal geweldig.
Nu nog even lekker genieten van jullie laatste vakantieweekje.

blogvanco zei

Wat een gave collages Daan en wat heerlijk zo'n weekje met z'n 2-tjes. En wat een leuke regenjas, hahaha.

En wat ook zo leuk is, ik kan weer een berichtje bij je achterlaten, jippie !

Nathaly zei

Hi Danielle, lang niet langs geweest bij je. Je bent inmiddels een echte kaart en taart virtuoos geworden. Trouwens, die foto-shoot? Geweldig! Nathaly

Anoniem zei

Leuke collages Daan ! Zo krijgen we een mooi overzicht van je vakantie...
Volgens mij hebben jullie volop genoten !

Janine zei

oooh dat ziet er allemaal super uit zeg! heerlijk! krijg zelf zin in vakantie op deze manier.. ennuhm, ik ben nu wel erg benieuwd naar jullie dansschoenen ;)

Monique zei

Dat ziet er reuze gezellig uit Danielle.
Toppie hoor. Als ik je foto's bekijk heb ik ook zin in Groningen :-)