zaterdag 31 december 2011

De laatste dag van 2011...

Van een scrapvriendin kreeg ik een linkje met een heel bijzonder filmpje. Dit wil ik op de laatste dag van dit jaar met jullie delen. Het is zo bijzonder en zo waar...Goede jaarwisseling gewenst en een gelukkig, gezond, liefdevol, rustig, creatief 2012 voor iedereen!

Liefs,
Daniëlle

woensdag 28 december 2011

18 jaar...

Vandaag ben je 18 jaar geworden. En ik ben net zo trots op je als toen je geboren werd. Nu dus achttien jaar geleden, midden in de nacht in het ziekenhuis. Wat was je klein, mooi, lief, bijzonder, schattig en altijd lachend... Ook al gaat het nu niet zoals ik toen gedacht had, ik hou van je en zal er altijd voor je zijn. Ik hoop dat je dat weet en onthoud. 
Liefs,
mama

zaterdag 24 december 2011

Fijne kerst gewenst!

Mag ik jullie voorstellen aan onze kersthond. ;-) Zo leuk...Hier in huis loopt het helaas met de puberjongens weer eens helemaal niet lekker... maar we hebben nu echt (moeilijke) knopen doorgehakt. En hopelijk gaat het dan de goede kant op met ons. Ik wens ons in het komende jaar vooral rust en een liefdevolle relatie.
Voor al mijn bloglezers: hele fijne feestdagen gewenst en alvast een bijzonder, liefdevol, gezond, gelukkig, creatief, dansbaar, rustig 2012! Tot blogs, ziens of mails!

Liefs,
Daniëlle

maandag 12 december 2011

Zenuwslopend...

Gisteren was het dan zover, onze allereerste danswedstrijd. André heeft vroeger wel vaker meegedaan, maar ik niet. Ik was dus erg zenuwachtig. Na wat toestanden mochten we toch dansen in de D-klasse. Erg leuk dat er ook nog publiek voor ons was. Huub heeft wat filmpjes en foto's gemaakt. Super, bedankt Huub!


Bij de ballroom hebben we de engelse wals gedanst.En de quickstep.En nog een tango, helaas is hier geen filmpje van... In totaal deden er negen paren mee geloof ik. Ik heb het zelf allemaal niet zo gezien.


Met trillende benen heb ik meegedaan. Nooit geweten dat ik zo nerveus kon zijn. Maar het ging best goed. Na een tijdje wachten en naar anderen gekeken te hebben bleek dat we in de finale zaten met nog twee andere paren. Dus een plek bij de eerste drie!
We hebben ook nog de rumba, jive en cha-cha-cha gedanst. Hierbij was het niveau gemixed omdat er niet veel paren meededen. Door de zenuwen en bijna een uitglijder van mij ging dit niet zo heel goed. ;-) Bij het latin-gedeelte kwamen we dus niet verder dan de eerste ronde. Ik was heel blij dat het erop zat.
Bij de prijsuitreiking later bleek dat we eerste waren geworden in onze klasse bij de ballroom! Wow, we kregen een echte beker mee naar huis en waren direct gepromoveerd naar een volgende klasse!
Of dat er nog van komt weet ik niet, maar dit was toch wel leuk om eens mee te maken.


 

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind het best vreemd om mezelf te zien dansen...
Daniëlle

vrijdag 9 december 2011

De tijd vliegt...

Sjonge, wat gaat de tijd toch snel. Sinterklaas is alweer weg, we komen steeds meer in de kerststemming en dus is het jaar al bijna voorbij...
Een tijdje geleden ben ik bij Sylvia geweest (een collega van mijn zus). Zij kleurt al een tijd met Copics en ik wilde dat wel eens uitproberen. Wat was dat leuk om te doen. Van mijn gekregen verjaardagsgeld heb ik toen een aantal stiften gekocht. En dit zijn een paar kaartjes die ik inmiddels gemaakt heb. De stempelafdrukjes zijn ingekleurd met Copics.


Verder heb ik de afgelopen week weer eens 'gewoon' gescrapt. Gezellig een avondje met ons scrap&bep-clubje. Het clubje was die avond wel wat uitgedund omdat niet iedereen kon, maar ik heb wel mooi een layout gemaakt. 


Met een familiefoto die door Janine is gemaakt in mei dit jaar. Nog een detailfoto. 


Ook heb ik de maand november verwerkt voor in mijn jaaroverzicht.


Dit weekend staat er nog meer op de planning. O.a. een decemberboekje, kerstkaarten en een kerstkrans maken, en... op zondag doen André en ik mee aan een stijldanswedstrijd! Spannend!

Goed weekend!
Daniëlle

vrijdag 2 december 2011

Weer eens een update

Eindelijk weer eens tijd gevonden om mijn blog te updaten. Eerst maar eens de kledinghanger laten zien die ik tijdens het scrapweekend eind oktober heb gemaakt. Naar een voorbeeld van Janine. Bedankt nogmaals voor de inspiratie! (foto's zijn een beetje in verkeerde volgorde, maar blogger heeft weer eens kuren, dus ik kan ze niet verplaatsen...)Met wat detailfoto's. 


En dan heb ik nog twee uitwerkingen voor mijn jaaroverzicht gemaakt. Van september en oktober. November komt eraan. ;-)En in november waren wij uitgenodigd voor een bruiloft. Uiteraard moest er een kaartje mee. 


Het album van onze zomervakantie in Rhodos is af. Foto's daarvan komen een andere keer.
Fijn (Sinterklaas)weekend!

Daniëlle