zaterdag 5 januari 2013

In januari...

... laat ik jullie mijn December Daily zien. ;-) In november ben ik toch overstag gegaan om weer een DD te maken. En wel via een online workshop bij Scrapdelight. Dus, papier uitgezocht, bestelling gedaan, en met goede moed begonnen. 
Voor de inleiding heb ik oude foto's gebruikt.


En dag 1 t/m 4 ging ook nog wel aardig snel, hoewel ik wel heel erg wennen moet aan deze manier van werken. In hele kleine hoesjes, dus beperkte ruimte en alles moet natuurlijk vrij plat. Maar, met de mooie voorbeelden van Nicole, lukte het aardig. 

Maar toen kwam de klad erin... Geen tijd, geen inspiratie, geen zin. Wel wat teksten bijgehouden en geprobeerd om dagelijks foto's te maken. Maar, het album is dus nog lang niet af. ;-) Gelukkig heb ik de komende week vrij. Mijn voornemen is dus om zowel mijn DD als mijn jaaroverzicht van 2012 af te maken.
Wish me luck!

Daniëlle

6 opmerkingen:

jolande zei

Ik blijf het altijd leuk vinden het scrappen van dagelijkse dingen.
Gaaf dat je het zo volhoudt en heel leuk gedaan !!

Esther zei

Dat zien er dan ook heel erg leuk uit. Ik ben heel erg benieuwd naar de rest maar jouw kende komt dat wel goed. Geniet lekker van je weekje vakantie.

Anoniem zei

heerlijk zo'n week met het vooruitzicht om heel veel te gaan scrappen. Ik wens je een goeie week en jou kennende komen beide albums gewoon af hoor! Je eerste vier pagina's zijn in elk geval weer geweldig!
Groetjes Nicole

Rosalien Zwackhalen zei

Ik vindt DD Daily zo leuk, maar het is zo moeilijk vol te houden hé? Het is ook zo'n drukke maand. Maar hij is wel heel leuk.

Groetjes Rosalien

Anneke (An) Wijers zei

Je bent al wel heel goed van start gegaan.
Mooie bladen heb je gemaakt.
Maar ja... nu de rest nog, hè!
Volhouden hoor!!!

Ans zei

Ziet er wel heel leuk uit, ben benieuwd naar de volgende.

Liefs Ans