maandag 18 maart 2013

't Was een productief scrapweekend

Afgelopen weekend heb ik met vier anderen (helaas kon niet iedereen van ons scrap&bep-groepje mee) opgesloten gezeten in een huisje in Holten.
En daar ben ik - ondanks slaapgebrek - best productief geweest.
Ik heb het volgende gemaakt: een soort letterbak (deze is nog niet helemaal af, moet nog wat klein spul in dat ik niet bij me had), een minialbum (bijna helemaal af, alleen de tekstjes en voorkant moet nog), twee kaartjes, een layout en een fotolijstje.


Dit 'fotolijstje' is eigenlijk een appelhuisje voor de vogels buiten (leve de Action), maar ik heb het pinnetje eruit gehaald, het totaal met gesso, inkt en stempels bewerkt en wat versieringen erop geplakt. Een leuke foto van mijn zoon en zijn vriendin erachter en klaar! 
Tijdens het weekend lazen we dat een medeforumster bevallen was van een zoontje, dus direct een kaartje voor haar gemaakt. 


En ook de uiltjespons was mee.


En tot slot de layout. Een moeilijke foto om te verwerken, zo kleurrijk.Na het uitknippen van de dames, het papier uitzoeken, de bloemen uitknippen en de wolkjes stansen zat ik 'vast'... Een tijdlang alles heen en weer geschoven, nog wat takjes gestempeld en uitgeknipt, maar ook dat was het niet. Ik stond op het punt om alles aan de kant te schuiven. Maar dankzij Janine, die even met me mee wilde kijken, is het toch gelukt om er iets leuks van te maken. ;-)


Jola, Corine, Janine en Esther, dank voor de gezelligheid, het lachen, de inspiratie, het lenen van spullen en ook Marcia en Ans, leuk dat jullie toch nog even op bezoek konden komen!

Daniëlle

5 opmerkingen:

Esther zei

Leuk om alles zo bij elkaar te zien. Allemaal heel erg leuk geworden. Heb ideeën genoeg na dit weekend. En verheug me alweer op een nieuw weekend!!

blogvanco zei

Hartstikke leuk allemaal, je was lekker productief !
Jij ook bedankt hoor, was weer gezellie hè? Graag weer hahaha

Petra zei

Wat maak je toch super leuke dingen. Heb je kaartje van de kinderwagen gepint: simpel en zo ontzettend leuk, daar hou ik van ;-))))))

Tineke zei

Wat ontzettend gaaf wat je gemaakt hebt. Dat vogelhuisje alias fotolijstje vind ik prachtig. Ook de kaartjes zijn erg leuk en die layout had ik al gezien, maar is ook helemaal mooi. Lekker productief geweest zeg.

Anoniem zei

Wat heb je dat fotolijstje leuk gepimpt ! Gaaf idee zeg !