donderdag 27 juni 2013

De tijd vliegt voorbij...

Onze zomervakantie zit er alweer bijna op. We zijn naar Oostenrijk geweest, waar we prachtig weer hebben gehad en veel hebben gewandeld en gezien. Het weer in Nederland wil maar niet echt zomers worden helaas, maar het nodigt wel uit om te fröbelen. Vandaag had ik tijd (en zin) om eindelijk eens dit album af te maken.


Hiermee was ik in maart al begonnen, de foto's zaten er ook al in, maar het moest nog afgemaakt worden.Het is een soort 'oprolboekje' en de voorkant sluit met een magneetje. Foto's van het gezin van mijn middelste zus. Ik ga het haar zo brengen.
Het papier dat ik gebruikt heb is van een oude serie van Scenic Route. Verder heb ik wat smashtape gebruikt en de leuke stempeltjes van de Hema (gisteren gekocht). En wat oude rub-ons.
Ook maakte ik gisteren - eindelijk - een kaartje voor een (scrap)dinnetje die al een aantal weken geleden bevallen is... Ook hier weer wat smashtape gebruikt. Een clean&simple kaartje.


Ik hoop ook nog aan mijn jaaroverzicht te gaan werken, dus hopelijk snel weer een blogupdate!

Groetjes,
Daniëlle

6 opmerkingen:

Margot zei

wat een gaaf album! het kaartje is ook erg leuk!

Anneke Wijers zei

Oh, wat een leuk album zeg! Ik begrijp dat je het helemaal open kunt vouwen... Had ik nog nooit gezien. Heb je dat zelf bedacht of zijn daar 'bouwtekeningen' van? Ook erg leuk ingericht met dat papier en emb's. Stempels Hema???

Tineke zei

Wat een leuk boekje Daniëlle, wat zal je zus daar blij mee zijn.

nicole zei

hoi Daan,
Nou we zijn errug blij met het boekje. We laten het aan heul veel mensen zien.
Bedankt!!! liefs van ons

marja zei

hai, ik bedoelde ook de voorkant. maar binnenkant is erg leuk geworden. is deze niet van de workshop van nicole ooit? ligt bij mij ook nog on-af...

jolande zei

helemaal weg van je album. Heb je dat zelf zo uitgedacht of heb je daar een malletje van????
Ook je kaartje is heel lief en appart.!!

Groetjes en suc6 met je project life Jolande