vrijdag 26 juli 2013

Hardlopen...

Het is tijd om weer eens te bloggen. Het is hier zo stil. ;-)
Een reden waarom ik weinig scrap is dat ik een nieuwe hobby heb. Ja, het is schrikken, maar ik ben drie keer in de week aan het hardlopen. En ik vind het nog leuk ook! Vreemd maar waar...


Vorig jaar had ik ook al eens het plan om te gaan hardlopen, maar na een paar weken met Evy lopen (op de mp-3-speler) kreeg ik een blessure aan mijn enkel. Dat is wel weer overgegaan en ik heb toen ook nog goede loopschoenen aangeschaft, maar kon de motivatie om te beginnen niet weer vinden. 
In maart dit jaar ben ik begonnen met een Start-to-Run-cursus, mede door het verhaal van een collega, en nu lijkt het wel of ik verslaafd ben...


Kon ik in maart nauwelijks één minuut achter elkaar hardlopen, nu red ik het al om een heel uur te blijven hardlopen. Hoewel je dat 'hard' niet zo moet zien hoor. Snel ben ik niet. ;-) Maar toch. In een korte tijd best veel opgebouwd.
En ik heb zelfs meegedaan aan een wedstrijd over 5 kilometer! Samen met een aantal mensen van de Start-to-Run-cursus. Ik was zenuwachtig, niet normaal, wedstrijden zijn zoooooo niets voor mij... Maar, we hebben het gered!


Dus, op scrapwerk moet nog even gewacht worden. Maar deze foto's worden nog wel verwerkt.

Daniëlle

6 opmerkingen:

Ren mama, ren zei

Wat leuk zeg dat hardlopen je zo goed bevalt! Eén van de leuke dingen van hardlopen is de enorme voortuitgang die je in een maand of vier boekt!

Anoniem zei

Leuk een nieuwe hobby Daan !
gr Corrie van SS

* Daniëlle * zei

Kreeg een mail dat Fia een bb-tje heeft geplaatst, maar die is niet leesbaar. Vreemd. Hieronder de tekst.

Je bent lekker bezig....lijkt me geweldig...de wind door je haren en gaan....succes hoor...

liefs Fia

Tineke zei

Wat ben je toch een topper. Ik vind het knap dat je weer zo gemotiveerd bent. Succes.

jolande zei

Ik snap het helemaal hoor!!! en goed van je, heerlijk sportief bezig :)

Margot zei

goed bezig! en door die foto's kun je toch weer lekker aan de scrap! ;)