woensdag 21 augustus 2013

Nog meer kaartjes!

Het zijn zulke leuke projectjes om even tussendoor te maken. ;-) Ik heb weer eens wat stempeltechnieken uit de kast gehaald.Gewerkt met oude oorbellen (de rondjes), glimmermist, verf op bubbeltjesplastic, versamark en wit embossingpoeder.Deze is voor mijn oudste zoon die is begonnen met een nieuwe baan (en opleiding).En deze is voor zijn vriendin. Zij is ook onlangs begonnen met een nieuwe opleiding en baan. Dit kaartje is gelift van Inge. Hier vind je haar kaart.


En nu ga ik eerst mijn scrapkamer opruimen voor ik met iets nieuws begin. Ik heb nog maar een klein werkplekje over en zoek me wezenloos naar materiaal dat ergens op het bureau of de grond ligt... Vast herkenbaar of niet?

Daniëlle

5 opmerkingen:

Inge zei

Hartstikke leuke kaarten Daniëlle! Niet alleen de gelifte kaart, ik vind je andere kaarten ook echt super! Vooral die tweede ,met de wolkjes. Wie weet ga ik die nog eens liften ;-)

jolande zei

Zooooo je bent giga goed bezig geweest. Natuurlijk vind ik die met mijn favoriete bloem het mooiste !!! leuk trouwens hoe je met die oorbellen gewerkt hebt :)
Maar het bericht eronder die love LO is ook prachtig!!! gaaf gedaan!!

Anja (scrappie) zei

Schitterende kaartjes Danielle leuke technieken heb je gebruikt en die bloemenstempels zijn wel erg gaaf zeg. Enne wat dat opruimen betreft heel herkenbaar hoor ik moet na wat freubelen ook eerst opruimen anders ben ik alles kwijt daar kan ik soms heel kriebelig van worden als ik me dan ongans moet zoeken naar dat schaartje of die stempel die onder de troep ligt.

sylvana zei

Ziet er echt super uit,

Margot zei

wat gaaf! die 2e is mijn favoriet!