maandag 3 augustus 2015

Weer eens kaartjes...

De afgelopen tijd toch weer wat kaartjes gemaakt die ik hier laat zien. ;-)
Deze is voor mijn jarige echtgenoot. Met stempels van Stampin Up, washitape, nietjes, een stukje garen en een knoopje. De tekst is gestempeld met Versamark en daarna met wit embossingpoeder bewerkt.


Ook maakte ik nog een kaartje voor een collega die een baby heeft gekregen. Met een paar strepen blauwe distress stain, de naam is gestempeld met letterstempels van de Hema. En de voetjes zijn ook gestempeld met versamark en bewerkt met wit embossingpoeder. Altijd een mooi effect vind ik. 


En heb ik het art journalen weer ontdekt. Ik heb me opgegeven voor Art Journal Summerschool van Marieke Blokland. Daarvoor heb ik bij de Hema een leuke toilettas (zwart met witte stipjes, ik hou van stipjes!) gekocht en daar mijn materiaal in gedaan. Met beperkt materiaal kun je zo lekker knoeien, eventueel vanaf je vakantieadres of uit je eigen tuin. ;-)


Om in die stijl te blijven heb ik dit kaartje gemaakt voor de jarige vriendin van mijn zoon. Met verf, krijtjes, marker, witte pen, mask en een stuk papier uit een boek (het hart van de bloem).


Ook ben ik weer bezig met mijn art journal album van onze vakantie in Friesland vorig jaar. Kan ik direct de nieuw geleerde technieken in de praktijk brengen! Heerlijk kliederen. Maar na die tijd natuurlijk wel snel mijn handen wassen, want ik hou niet van kliederen... ;-) 


Wordt vervolgd...

Groetjes,
Daniëlle

Geen opmerkingen: