Vorig jaar heb ik een keer cakepops gemaakt. Tijdens de workshop waren ze mooi én lekker. Daarna heb ik ze nog eens thuis gemaakt. Ze zagen er leuk uit, maar waren eigenlijk niet lekker. Daarom heb ik het niet weer geprobeerd...
Tot deze week. Want nu ben ik in het bezit van een heuse cakepopmaker!
Beslag maken, zoals met cake en geen gedoe met botercreme, mascarpone of monchou. Paar minuutjes in het apparaat en voila!
Prachtig mooie bolletjes. En lekker!
Chocola smelten in de magnetron ging niet goed. Au bain marie werkte beter. Met wat tips werd het uiteindelijk vloeibaar genoeg om cakepops te kunnen versieren.
En dan is dit het resultaat. Denk dat het een volgende keer beter gaat. Ik weet nu waar ik op moet letten. ;-)
Ze waren in ieder geval lekker, dat is ook heel wat waard. ;-)
Eet smakelijk!
Daniëlle
8 opmerkingen:
Ze zien er heel erg lekker uit... En hoe vaker je het doet hoe makkelijker het gaat
Ooooh, dat ziet er leuk uit!
En dan óók nog eens lekker.... Mmmmmm.
Mmmmmmm verrukkelijk zien ze er uit....ik denk ook heel verleidelijk om de bolletjes achter elkaar in je mond te steken???
Ow wat leuk !! Ziet er goed uit ! Maar zo zonder kids in huis zie ik dit eigenlijk niet echt zitten
Wat een mooie cakapops, als ze net zo lekker smaken als ze eruit zien dan zit het wel goed.
Ze zien er prachtig uit. De cakepopmaker heb ik ook, mijn kleindochter is er gek op, ook het klaarmaken en de cakemix er in doen. Het versieren, dat lukte mij niet. Bij jou ziet het er fantastisch uit. De tip om eerst te zorgen dat ze niet van het stokje kunnen ga ik opvolgen.
Het is volgens mij een echte rage aan t worden. Hihihi. Ze zien er heerlijk uit.
Ziet er lekker uit en oefening baart kunst :)
Een reactie posten