zondag 21 december 2008

Kadootje voor mezelf en sneakjes...

De afgelopen week (dinsdag) heb ik mijn laatste werkdag gehad bij mijn huidige werkgever... vanaf 1 januari 2009 ben ik - in verband met reorganisatie - boventallig en ik heb ervoor gekozen om zelf op zoek te gaan naar een andere baan. Ik wist toen nog niet dat ik donderdagmiddag een telefoontje zou krijgen om 's avonds langs te gaan bij - zo bleek later - mijn nieuwe werkgever! Yes, ik heb al direct een nieuwe baan weer! Ben er superblij mee, begin 6 januari a.s. al. Wat een goed begin van het nieuwe jaar.
En om dit te vieren heb ik gisteren deze dvd gekocht.

Vanmiddag eventjes gescrapt, een LO gemaakt voor de secret scraplift op het Scraptastisch-forum. Omdat de hele ronde nog niet af is kan ik hem niet laten zien, maar wel twee sneakjes. ;-)


De foto's die hierop verwerkt zijn zijn erg recent, van donderdagavond.

4 opmerkingen:

Jola zei

Nou, groot gelijk hoor,je moet je af en toe zelf eens lekker verwennen.En je had het ook wel verdiend na deze toestand die gelukkig een goed einde heeft!
Van harte gefeliciteerd met je nieuwe job.

anita zei

gefeliciteerd met je nieuwe job!

Frumpies world zei

Gefeliciteerd nogmaals met je nieuwe baan, wat heerlijk voor je dat dat zo snel gegaan is. En leuke cadeaus geef jij jezelf, haha...xxxWendy.

Elvy zei

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat moet dat een goed gevoel zijn zeg, om zo snel alweer de zekerheid van werk te hebben. En inderdaad, zoiets is zeker een cadeautje aan jezelf waard.