woensdag 23 september 2009

Nieuwe bril!

Rond mijn 18e moest ik aan de bril i.v.m. de rijlessen. Mijn bril droeg ik toen alleen met autorijden want ik vond het helemaal niet leuk... Maar een paar jaar daarna vond ik het toch belangrijker om goed te zien, dus werd ik brildrager. Rond mijn 30e was ik de bril zat en ging ik aan de lens. Helaas had ik de afgelopen maanden steeds meer last van mijn ogen en dat zou best door de lenzen kunnen komen... Dus, toch maar eens denken om weer "aan de bril te gaan". Oké, maar dan moet het wel een leuke zijn. Met een bepaald idee ging ik dus op pad, eerst alleen, niets gevonden, toen met André, maar weer niets gevonden. Het is nog knap lastig om dé bril te vinden die je in je hoofd hebt.
Afgelopen weekend nog maar eens een poging gewaagd, bij de opticien waar ik normaal mijn lenzen koop. Nu gevraagd om hulp en waarempel, uit allerlei laadjes kwamen ook nog brillen tevoorschijn! Zelfs mijn bril! Zie hieronder. Vanmiddag kon ik hem ophalen.

En zo staat ie dan...

Pffff, moest heel wat foto's schieten om er een beetje behoorlijk op te staan zeg. Ik heb namelijk best een afwijking, dus mijn hoofd versmalt steeds achter de bril. En dat staat erg raar op een foto kan ik je zeggen. ;-) (deze vind ik dan nog wel aardig)

19 opmerkingen:

Jola zei

Nou, staat je goed hoor, eerlijk is eerlijk!

Karin zei

Ik vind de bril je heel goed staan!

Chantal zei

Hij staat je goed hoor. Maar ik snap wat je bedoeld, ik vind foto's van mezelf zonder bril altijd beter dan met bril :-)

lieke zei

staat heel erg leuk!!!

Gerjon zei

Hoi Danielle,
Ziet er goed uit hoor.

Fia zei

Vind ik nou echt een bril die bij jou past, geen poespas gewoon een leuk montuur past overal bij en....staat je heel goed!!!

Janine zei

super! echt een gaaf brilletje! en staat je errug leuk!

Astrid zei

Mooie bril Daan! Staat je erg leuk!

blogvanco zei

Ik vind het ook een bril die goed bij jou past, mooi hoor !!

Je@net zei

Staat je super goed Daniëlle!

Ria zei

onwijs leuke bril danielle!!

Jacqueline zei

Gaaf, Daniëlle!!! Staat je goed.

Tineke zei

Wat een leuke bril Danielle, staat je goed.

Nicky zei

ik vind het een heel mooie bril en het staat je hartstikke goed! ik ben gek op brillen en draag zeer regelmatig een bril met gewone glazen hoor!

Dora zei

Mooie bril en ziet er prima uit...een geheimpje ik wil een bril!

Hanneke zei

Hartstikke leuk Daan, je hebt echt een mooi "brillengezicht"

Marcia Schel zei

Cool zeg!! staat je goed!

Elvy zei

Staat je goed!

André zei

Ik zeg het je wel vaker...
Je ziet er gewoon goed uit!
:-)