donderdag 4 maart 2010

Loslaten

Opvoeden is loslaten... over het algemeen heb ik daar niet vaak moeite mee, maar deze week was het toch even slikken toen P. voor het eerst op de scooter mocht rijden, nadat hij zijn brommercertificaat had gehaald.
Instructie van André, het is namelijk zijn scooter.


Hét rijbewijs!

Nog meer instructie...

En toen reed hij weg. Ik vond het best eng... (ben helemaal geen brommerfan)

Maar gelukkig kwam hij weer heelhuids terug!

Ik wens je veel veilige kilometers! (sorry voor de vele foto's, dat heb je nu eenmaal met een scrappende moeder)

8 opmerkingen:

Charlotte zei

Ooooooooooooooooooooh... dat is de dag die ik het meest vrees... gelukkig voor mij moet ik nog ruim 11 jaar wachten. ;) Sterkte met loslaten Daniëlle... :)

xxx

Angelique zei

Ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Het lijkt met heel eng om mijn kinderen straks op een scooter te zien. Sterkte de komende jaren ;-).

Groetjes Angelique

Petra zei

Ja eng he, dat vond ik ook toen mijn nichtje scooter ging rijden maar ze leren wel goed rijden in het verkeer en dat is een goede les voor het autorijden straks ;-)

Dora zei

Nou ik kan me heel goed voorstellen dat dit even moeilijk is, maar hij is weer goed aangekomen.

Ageeth zei

Zo weer een mijlpaal !!! Leuke foto's en tja het is en blijft eng. Maar ik denk dat je je eigen kind wel genoeg kent om te weten of ze dan rare dingen gaan doen. Die van mij gelukkig niet. Alles ging goed, maar ook ik weet nog de eerste keer van Daan die vertrok gelijk met zijn zus achterop
groetjes Ageeth

Natasja zei

Ooooooh..., voorlopig nog eventjes niet in dit huis, maar ik zie er nu al tegenop !! Pffff..sterkte voor jou met het "loslaten", maar veel rijplezier voor je zoon toegewenst !!

Jacqueline zei

Dat is echt het moeilijkste van alles: loslaten. Maar toch moet het en vaak komt het allemaal op zijn pootjes terecht. Het is wel een mijlpaal, zo'n brommerrijbewijs. Veel rijplezier voor jouw zoon en voor jou veel sterkte, maar dat zal wel goed komen.
Leuke foto's trouwens!

blogvanco zei

Pfff zeg, dat is nou inderdaad weer een stukje loslaten, ik zou het ook maar "niks" vinden, haha. Gelukkig zitten ze hier voorlopig nog niet op de scooter, ik zit al in de stress als ze gaan waveboarden, die dingen ;)

Sterkte met loslaten ! En leuke foto's !