vrijdag 7 mei 2010

Internetstoring

De afgelopen week hadden we hier thuis een aantal dagen geen internet. Heel onhandig zeg. Vooral als je weet dat je niet kunt internetten, dan wil je dat juist. ;-) Ik heb helemaal niet gescrapt, maar wel lekker gelezen.

En een beetje gerommeld in de tuin.

Wij zijn klaar voor de zomer!

Oh ja, de envelop met wat spulletjes is onderweg naar.......... Dilly! Ik vond het moeilijk om te beslissen. Ik gun het iedereen. Dus heb ik maar gewoon de reacties geteld. En op dat moment waren er drie personen die haar naam noemden. Vandaar mijn beslissing. Ik hoop dat je het leuk vindt Dilly.
Ik ga nu genieten van een vrije dag. En ik moet nu toch aan de scrap want ik heb me opgegeven voor een sketchspel. Dus... ik ga zo foto's uitzoeken en aan de slag. Prettig weekend alvast!

5 opmerkingen:

Dora zei

Ja als het internet weg valt heb je heel veel tijd over, en het ziet er prachtig uit de tuin..nu het weer nog. En lezen,...heerlijk.
Geniet van je vrije dag!

*~Patries~* zei

Vervelend is dat als internet er niet is, want dan wil je juist daar dingen op doen! Gelukkig heb je je wel bezig kunnen houden ;)

*Kus Patries*

Jacqueline zei

De tuin ziet er gezellig uit. Raar is dat, dat je altijd iets wil doen het het niet kan.
Wat leuk dat je Dilly de envelop gestuurd hebt. Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt.

Dilly zei

Oh meiden ik heb de envelop ontvangen. Vanmiddag plofte er iets zwaars in de brievenbus en jawel hoor....de envelop. Daniëlle bedankt meid, deze opkikker komt heel goed van pas.

Dilly zei

Oeps, ik vergeet je tuin te noemen. Mooi zo, met die potten en eenden (of zijn het ganzen). Ook wens ik je veel succes met het opruimen en sorteren van alles wat heeeeeel klein is en op de vloer ligt.