zaterdag 1 mei 2010

Nationale scrapbookdag

Vandaag - 1 mei - is het nationale scrapbookdag. Het schijnt dat dit een jaarlijks terugkomend feestje is. ;-) Vandaar dat ik maar heb bedacht om een kadootje uit te gaan delen. Vaak lees je op blogs dat je een bb-tje moet plaatsen en dat je dan iets kunt winnen, maar ik doe het nu nét iets anders. Laat mij in een bb-tje weten aan wie jij dit kadootje zou willen geven, en waarom natuurlijk. Dan kies ik morgenavond wie dit wordt. En diegene krijgt dan onderstaand pakketje van mij toegestuurd.

Prettige dag nog!

PS: het berichtje is wat laat geplaatst omdat we internetstoring hadden...

21 opmerkingen:

NicoleJ zei

Hoi Daan,
wat een ontzettend leuk idee om een kadootje weg te geven en dan niet aan iemand die een berichtje achter laat, maar aan iemand die degene die het berichtje achterlaat het gunt.

Ik wil daarom Anneleen ' nomineren' voor dit pakketje om twee redenen. De eerste is vanwege de moeilijke periode waar ze momenteel doorheen gaat, de tweede reden is omdat ik zeker weet dat Anneleen hier iets heel erg moois van gaat maken!

Groetjes Nicole

Angelique zei

Wat een leuk idee. Nou daar komt die van mij. Ik wil gun Natasja heel erg dit kadootje. Ze kan iets positiefs heel goed gebruiken en zij zal er zeker iets heel moois mee maken.

Groetjes Angelique

blogvanco zei

Wat ontzettend leuk Daan !

Komt ie, ik nomineer Dilly ... omdat ze door een operatie voorlopig onthand is en dat duurt nog wel even en ondertussen mag ze alleen maar kijken naar al dat moois. Ik weet zeker dat haar handen jeuken om weer aan de slag te gaan ;)

Anoniem zei

Ik nomineer Tineke Kr. omdat ze het vreselijk zwaar heeft op het moment, maar ondanks dat altijd klaarstaat voor ons op het forum, voor iedereen altijd een vriendelijk en meelevend woordje heeft. En omdat ik denk dat ze er iets HEEL moois mee kan maken.

Groetjes Marjolein (majootje)

Dora zei

Ik gun het iedereen, ik zou niet zomaar één persoon weten...ben ik heel erg nu? Succes met je candy heel lief van je!

Petra zei

Ik ben 't wel met Marjolein eens en ook met de motivatie ;-)) Al gun ik het anderen ook.

Anoniem zei

Wat een geweldig idee Daan...Ik wil Hanneke nomineren, zij heeft de laatste tijd ook het nodige meegemaakt en heeft het nu druk met revalideren....Zij kan vast nog een steuntje gebruiken !

Tineke zei

Wat geweldig Danielle. Er zijn diverse mensen die ik hiervoor in aanmerking vind komen. Wel moeilijk hoor om hier uit te kiezen. Maar ik denk toch dat ik uiteindelijk voor Mascha gaat. Die krijgt zoveel voor haar kiezen dat ik haar dit echt gun.

Linda zei

Wat een geweldig leuke actie, Danielle! Ik nomineer mijn zus Bianca, Sweet_BB. Behalve dat ze met haar ziekte moet leren omgaan, heeft ze prive behoorlijk wat op haar bordje gekregen de laatste tijd. Ze zit er dan ook aardig doorheen.

Succes met het kiezen en een fijn weekend!
Groetjes Linda

Rianne zei

Een kai leuk idee, ik vind dat Marcia het wel verdient!!!! Waarom??
Omdat het daar niet altijd mee zit!!!

Gr Rianne

marja zei

hee daan, wat een superlief idee van jou!! en ook leuk om het op deze manier te doen!
moeilijk kiezen hoor, er zijn er zoveel die t zwaar hebben... ik geloof dat ik ook dilly wil nomineren. heeft genoeg moeten doorstaan afgelopen tijd en nog steeds. kan wel een positieve prikkel gebruiken!

Charlotte zei

Wat een superidee!

Ik nomineer Dora, omdat ze ons met haar tomeloze energie bijna dagelijks verblijdt met prachtige, inspirerende projecten. En het is nog een geweldig mens ook!!! :)

Ans zei

Ik vind het idee erachter grandioos maar ik kan gewoon niet kiezen, er is bij een aantal mensen van ons forum zoveel aan de hand, zij hebben het zo zwaar, ik zou het ze allemaal gunnen, daarom kan ik geen naam noemen.Vind je dat erg?
Ik wens je heel veel succes om te kiezen, pf wat moeilijk...

blogvanco zei

Ben ik nog een keer ;) Dat wordt moeilijk Daan. Na het lezen van al die berichten zou ik niet graag in jouw schoentjes staan.
Ik wil je dan ook veel wijsheid toewensen :-)

Jacqueline zei

Heel lief van jou om dit cadeautje iemand anders te gunnen. Ik denk aan Ans. Zij heeft het niet altijd gemakkelijk, maar heeft altijd een lief en positief woord voor iedereen klaar.
Ik wens jou veel wijsheid.

Tineke zei

Danielle, wijsheid heb je wel nodig. Sterkte meis met deze moeilijke beslissing. Wat heb je op je hals gehaald.

Anoniem zei

Ik nomineer Dilly, om dezelfde redenen als hierboven al genoemd en ook omdat ze een ontzettend lieve gastvrije vrouw is... croppen bij haar is altijd gezellig...

Anneleen zei

heeii wat een leuk idee
en wat een leuke reactie's
alles wat ik zo lees
kan ik mij in vinden
maar als ik naar de candy kijk
schoot Ans haar naam mij het eerste door het hoofd
de candy past precies bij haar ;)

Esther zei

Pff dat gaat een moeielijke keus worden Danielle.. Ik vind erg lastig om een persoon aan te wijzen.. Dus ik doe het maar niet, er zijn namelijke meerdere personen die ik het gun.. Heel veel succes ermee en ik ben benieuwd wie het gaat worden.

blogvanco zei

Heeey Daan, ik denk dat we jou ook moeten nomineren ;) Zo lang zonder internet, dat is toch dramatisch? HAHAHA

Dilly zei

Ohoh, dat heb ik weer hoor. Ik heb ipv een blogberichtje een PB-tje gestuurd. Maar hier staat alsnog mijn keuze!

Wat mij betreft komt Tineke in aanmerking voor het rakje. Ik vind het een dijk van een wijf, altijd belangstellend op het forum, ze is attent naar andere forummers want ik begrijp dat Tineke regelmatig kaarten stuurt naar diegene die even een opkikkertje kan gebruiken.
Ook vind ik haar bijzonder optimistisch ondanks de toch wel zware privé-omstandigheden waar maar geen eind aan lijkt te komen.

Liefs Dilly