maandag 14 juni 2010

Superweekend gehad!

Vanaf vrijdag- tot en met zondagmiddag met zeven scrapdinnetjes in een bungalowhuisje in de buurt van Doorn geweest. Heerlijk gekletst, gescrapt, geshopt bij Paper&Pictures, terrasje gepakt, uit eten geweest, films gekeken, gesnoept, gelachen, weinig geslapen, wat wil je nog meer? Hieronder wat foto's om de sfeer een beetje te kunnen proeven. Uiteraard was onze nieuwe camera mee, want we wilden allemaal op de foto. ;-)


Resultaat: twee uitwerkingen (april en mei) voor mijn Project 12 (foto's volgen nog), vier layouts en nog een kaartje (foto later, gezien de overvloed aan foto's in dit bericht).
Deze is van vrijdagavond, met een foto van een personeelsfeest. Geïnspireerd door Janine en met gebruik van haar materiaal (tule, glimmermist, stans, touw). Gebruik gemaakt van wel vier (!) verschillende papiermerken! Peace man!

Detailfoto.

Dan deze layout, met foto's van de scooter van mijn oudste zoon "pimp my ride". Papier vers gekocht op zaterdagmiddag. ;-)

Tot twee uur 's nachts gewerkt aan 100% schattig, met bloemen van Jola, tule van Janine en Ans, parels van Corine, inkt van Esther én met papier dat ik 's middags had gekocht.

Detailfoto.


En dan nog deze layout, van mijn jongste zoon, stoer!. Weer stempels van Janine gebruikt. (jij hebt ook zulke mooie spulletjes...)

Kortom, een geslaagd weekend, mét produktie. Meiden, bedankt voor de gezelligheid, de tips én het uitlenen of weggeven van jullie spullen! Tot volgend jaar?

10 opmerkingen:

Ans zei

Super LO's met prachtige titels. De foto's zijn ook geweldig, maar ja, kan ook niet anders met zo'n toestel hihihihi.....
Prachtige opnames zijn gemaakt, we hebben veel lol gehad en ja, we hadden idd op een gegeven moment een man in the house hahahaha
xxx

blogvanco zei

Aaaaaaaaah wat leuk die foto's, ik schiet weer in de lach. En gave LO's ... en ja, volgend jaar weer !!

Fia zei

Leuke foto's en hele mooie LO's zeg!!!!
Geweldig zo'n weekendje heerlijk even ontspannen!!

Dora zei

Zo he wat een heerlijk weekend, en erg leuke foto's, en tot mijn verbazing is er ook nog gescrapt;) Leuke werkjes. De 100% schattig is erg leuk!

marja zei

wauw prachtige lo's weer daan! en geweldige foto's ook. alleen al om zo mooi op de foto te gaan had ik erbij willen zijn!

Jola zei

Jaaaa, was weer super geslaagd, hé ?
En mooie Lo's, maar die had ik al gezien natuurlijk. Volgend jaar weer hoor!!

Wendy Schoonhoven zei

O wat zullen jullie het leuk gehad hebben, het straalt van de foto's af haha....En je layouts zien er super uit, lekker veel details om te zien en leuke foto's. Super, groetjes, Wendy.

Anoniem zei

Gewoon een superweekend dus,in alle opzichten???
Heeft een mens ook wel eens nodig toch?
Jij/jullie en de creaties zijn er stralend uit!(je nieuwe kleren staan geweldig!)

Liefs,

Sanne

Anoniem zei

Lees voor zijn/zien en dan komt alles goed.Vloog iets te snel over de toetsen.

Sanne

Anneke (An) Wijers zei

Zooooo! Je bent goed bezig geweest!!!
Leuke foto's en mooie LO's!