vrijdag 4 maart 2011

Book Of Me

Een nieuw project van mij voor dit jaar, een Book Of Me, kort gezegd "BOM".
Op het Scrapotheekforum geeft Monique elke maand een uitgebreide opdracht, waar je uiteraard mee mag doen wat jezelf wilt. Het kan kort, uitgebreid, met veel of weinig tekst, groot of klein formaat, met of zonder foto's. Het is tenslotte jouw boek. Ik heb gekozen voor A4-formaat, dit is groot genoeg om lekker mee te werken én het is praktisch met printen. Dit zijn mijn uitwerkingen van januari en februari.

Een soort CV van jezelf.


Ik heb me verdiept in mijn sterrenbeeld... Fijn dat wereldwijde web. ;-)


Een opdracht over wonen, vroeger en nu.Het meeste is niet heel erg gescrapt, maar het lijkt me een mooi naslagwerk voor wie het ooit maar lezen wil. Misschien heb ik er zelf nog wel iets aan, als ik later heel erg vergeetachtig word of zo...
Prettig weekend!
Daniëlle

13 opmerkingen:

Esther zei

Ik heb het gisteren dan in het echt gezien en het ziet er heel erg leuk uit.. Ik vind het heel erg leuk dat je er zoveel tekst in zet. Inderdaad een mooi naslag werk voor later

Jola zei

Heb em gisteren ook gezien, en id, ziet er al heel mooi uit. Echt mooi zoiets voor later.

marja zei

wauw wat een tekst!! goed zeg! ziet er in ieder gevall goed uit!!

Anoniem zei

Vind de voorkant, met je nieuwe foto al erg mooi !

Ans zei

Ik vind dit zo ontzettend kna, ik zou het niet kunnen, althans ik heb de tijd er nu niet voor, misschien als ik ooit eend in e en rustiger vaarwater kom dat ik het dan probeer. Heel knap van je, tja en in het echt is het reuze gaaf!

Fia zei

Geweldig en wat een doorzettingsvermogen!!!
Lijkt me best heel wat om alles op te schrijven!
Respect voor jou en nog veel succes.

NicoleJ zei

oh wat heb je dat prachtig gedaan! Misschien niet heel erg gescrapt maar wel een geweldig aandenken! Ik weet zeker dat dat een heel dierbare herinnering zal worden. Ik vind het er heel mooi uitzien.

Nicky zei

Oh wat goed zeg, van jou dat je dat gaat maken en jou kennende gaat je dat helemaal lukken! Je begin is in ieder geval al 100% top!

Jacqueline zei

Ik vind het altijd zo knap van jou dat jij aan dit soort projekten begint en ze nog afmaakt ook! Bovendien ziet het er altijd super mooi uit, net zoals nu weer. Mijn complimenten.
Liefs,
Jacqueline

Tineke zei

Wat ziet dat er mooi uit. Ik vind het geweldig knap dat je dit soort projecten doet. Ik wil dat altijd, maar kan de moed er niet voor vatten. Geweldig hoor, compliment.
En wat ze je er nu goed en stralend uit zeg.

Anneke (An) Wijers zei

Ik vind het er heel mooi en strak uitzien. Jammergenoeg kan ik de meeste foto's niet groter bekijken. Vooral de bovenste had ik wel iets beter willen zien. Die is zo lekker kleurig.

Ilonka zei

ziet er goed uit Daan, leuk hoor om te doen!

Monique zei

Ik vind je boekje super Danielle en idd het is zeker voor later als jij het niet meer weet hahaha.