zondag 6 maart 2011

Carnaval 2011

De laatste jaren kijk ik alleen nog maar naar de grote optocht op zondagmiddag. Dit jaar echter had ik helemaal geen zin om te gaan. Het moest wel heel mooi weer zijn als ik ging kijken, vorig jaar was het zo koud... Maar gisteren begon het toch te kriebelen en vandaag was het heel mooi weer, dus, toch maar weer de zolder op voor een outfit, de stempels weer op de wangen gezet en gaan!

Een kleine impressie van de meer dan 100 foto's die ik heb gemaakt. Ik stond langs de kant met mijn zus, haar gezin en vrienden van hen.


Vooral de grote groepen die allemaal hetzelfde gekleed zijn, zijn mijn favoriet. En natuurlijk het publiek langs de weg.

Schattig kleintje hierboven he?
Ik ben wel blij dat ik geweest ben, deze traditie moet ik er toch maar inhouden. Kan me ook geen jaar herinneren dat ik niet ben geweest. Van kindsafaan hebben mijn ouders mij al meegenomen. En ook dit jaar ben ik dus weer gegaan. Alaaf!

Daniëlle

11 opmerkingen:

Ans zei

Altijd leuk om de foto's weer te zien, je zus had ook lol zo te zien! Het weer speelde een grote rol voor succesvolle foto's en voor carnaval was dit super natuurlijk!

Tineke zei

Geweldige foto's Daan. En wat een plezier straalt er af. Wat lijk jij verschrikkelijk op je zuster, of andersom. En dat kleine badmanventje is dat je neefje? Want ook die lijkt op jou.

Jola zei

Ja koud was het! Wij hebben het niet zolang volgehouden. Ik zie je alleen nooit daar, maar zou ook wel heel toevallig zijn met al dat volk, ha ha
Leuke impressie hoor.

Anneke (An) Wijers zei

Wat een heerlijke kleurrijke collages heb je gemaakt.
Hoe zit het eigenlijk met carnaval bij jullie?
Ik dacht altijd dat het boven de grote rivieren niet zo gevierd werd maar zo te zien hebben jullie wel een optocht. Hoe dan ook, nog veel plezier gewenst met het (wel of niet) carnavallen.

Esther zei

Dat ziet er weer gezellig uit en het weer was lekker..

Dora zei

Wat een heerlijke foto's hier word ik vrolijk van, en inderdaad het was heerlijk weer!

Ilonka zei

gave foto's! ziet er super gezellig uit! x

NicoleJ zei

leuke foto's! Jij hebt vast een leuke dag gehad!

marja zei

wat een feest!!! geweldige foto daan!

Janine zei

aah wat een super leuke foto's weer.. En een traditie om in stand te houden ;)

Jacqueline zei

Fijn dat je weer zo genoten hebt. Het weer was dan ook prachtig. Wij gaan vandaag alweer de laatste dag in. Ik voel het wel, hoor.
Groetjes, Jacqueline