zaterdag 28 januari 2012

Happy newyear

Mooi op tijd, of iets te laat...? Nee hoor, het is de titel van deze layout. ;-)
Gemaakt naar aanleiding van een (door mij uitgezochte) layout op het Scrapsite-forum voor de nieuwe rubriek 'Scrappiratie'. Iets dat wij hebben bedacht om de leden van ons forum te inspireren om lekker te gaan scrappen. Bij mij werkt het in ieder geval. Ik heb soms een opdracht of uitdaging nodig om eens iets anders te doen dan anders. 

 
Naar aanleiding van voorgaande weken heb ik onderstaande kaartjes gemaakt. 
Deze met als 'Scrappiratie'-opdracht "paars"... Lastig, want ik heb niets met paars. Met slechts één klein stukje paars papier is dit kaartje gemaakt. Voor het 40-jarig huwelijk van een collega. De 40 is gemaakt van witte thickers die ik met paarse inkt heb gekleurd en vervolgens bewerkt met glossy accents. De strik zat ooit eens om een kadobon. Jaren bewaard en het kwam nu eindelijk van pas. 


En deze is een gecombineerde opdracht van twee weken. ;-) De eerste was iets met zachte kleurtjes en de ander een kaartje met blokjes en vlinders. Dit had ik er van gemaakt. Moest echt op zoek naar papier met zachte kleurtjes want mijn voorkeur gaat meer naar sprekende kleuren. 


Tot nu toe is het een succes, hoop dat de rest van de weken ook zo goed gaat. Niet alleen voor mij, maar ook voor de andere forumleden. 

Groetjes,
Daniëlle

9 opmerkingen:

Petra zei

Ik vind je lay-out heel mooi, leuke combi van kleuren en dots ;-)

Dora zei

gave lo! En paars is vrij moeilijk lila weer minder en toch is het een erg leuke kaart geworden, net als je blokkenkaart in zachte kleuren!

Marielle zei

Zo leuk!!! Vind de layout erg leuk geworden... en de rest natuurlijk ook...

En de scrappiratie is ook helemaal leuk...

Dilly zei

Mooie LO Daniëlle, ik vind de scrappiratie op het forum ook fijn. Maak ik er nu geen gebruik van dan in de toekomst wel, 't is altijd fijn wat ideetjes achter de hand te hebben.
Je kaartje is oook mooi geworden, grappig met die vlindertjes.

Nicky zei

goeiemorgen! erg leuke layout heb je gemaakt! je kaartje met paars vind ik echt goed gevonden om t zo op te lossen, t is eenheel leuk kaartje net als je laatste!! lekekr bezig!

Soraya zei

Wat een mooie creaties ook zeg!!!

blogvanco zei

3 keer leuk ! Toch 3 x heel verschillend maar wel 3 x Daan ;)

Margot zei

ik vind je lo helemaal geweldig, heerlijk die knalkleuren, daar gaat ook mijn voorkeur naar uit!

marsha. zei

Hoi Danielle, Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog! Ik ben zelf ook meer van de sprekende kleuren, dus... je lay-out is mijn favoriete project uit deze blogpost! (Niet alleen vanwege de kleuren trouwens, ik vind 'm er super uitzien!)