zaterdag 21 januari 2012

High tea

Deze week kwam er een vriendin een avondje bij me scrappen. Nou ja, zij heeft veel gedaan en ik heb een begin gemaakt met deze spread. ;-) Na het plakken van de foto's en het papier wist ik het namelijk even niet meer... Vrijdagmiddag heb ik het afgemaakt. En dit is het resultaat, een 'ouderwetse' spread.


Beetje moeilijk om goed op de foto te krijgen, maar zo is het wel duidelijk dacht ik. Het papier is van Little Yellow Bicycle en dat heb ik gekregen van Astrid, toen zij hier vorig jaar een nachtje heeft gelogeerd. Tnx Astrid! Nog wat detailfoto's. 
Hoop dit weekend nog wat tijd te vinden om weer eens ouderwets te scrappen. En daarmee bedoel ik: op groot formaat en met foto's. ;-)

Groetjes,
Daniëlle

9 opmerkingen:

Petra zei

Ik vind 'm heel erg gaaf en prachtige kleurstelling ;-)

Fia zei

Prachtig ziet er zo sfeervol uit ook door de mooie foto's die hoeven niet veel opsmuk te hebben..
Mooi geheel met de bloemetjes er bij!!!

Esther zei

Heel erg leuk geworden.. Ook ik wil zo graag weer eens een LO scrappen maar ik wil eerst mijn DD af hebben..

Dilly zei

Mooie spread Daniëlle. Dat papier is ook helemaal OK eb ik vind het super hoe je de bloemen zo samen hebt geplaatst. Maakt het helemaal af.

Dora zei

Die is echt wel heel erg leuk geworden, en ik duim voor je dat je heerlijk aan de scrap kan!

irene zei

Heel leuk Daniëlle, Gaaf dat hoekje met de roosjes allemaal. En wat ik zo kan zien van de foto's is het een erg leuke sfeer daar met die blauwgroene kastjes. En wat een leuk servies met al die bloemetjes. Perfeckt voor een high tea. Het ziet er ook uit dat jullie het gezellig hadden en heerlijk hebben kunnen eten. groetjes Irene (spie)

Tineke zei

Wat is ie mooi geworden Danielle. Prachtige spread. De sfeer komt helemaal over.

Jolanda zei

Zo te horen scrap jij op een soortgelijke wijze als ik tijdens een crop. Bij mij komt er doorgaans nl. ook nauwelijks iets uit m'n handen :)
Je LO is in ieer geval heel erg leuk geworden. Enne... houd dat scrapgeboel vast, hè ;)

Wendy Schoonhoven zei

Ik vind hem erg leuk geworden. Heerlijk, spreads scrappen...hoewel het wel wat meer werk lijkt. Waar je foto's van hebt genomen (oa dat servies) vind ik ook super.