zaterdag 12 mei 2012

Nieuwe techniek en inchies

Via bloghoppen kwam ik op een blog terecht waar een mooie kaart stond met een bepaalde techniek. Ik dacht, dat wil ik ook! Maar ja, daar had ik weer materiaal voor nodig dat ik niet had... wat nu te doen? Proberen met de spullen die ik al heb dan maar...
Dit is het resultaat.Toch leek het mij leuk om dit ook te doen met distress-stain. En met moederdag in het vooruitzicht vond ik dat ik mezelf wel wat flesjes kado mocht doen. ;-) Dus een kleine bestelling gedaan bij Scrapbookdepot en die kwam vandaag al. Drie keer raden wat ik gedaan heb...?Leuk he? Ik vind ze zelf heel mooi. Met de distress-stains zijn de kleuren wat sprekender. De eerste twee heb ik met distressinkt gedaan en met een blender. De vakjes zijn gemaakt door middel van schilderstape dat je later er weer afhaalt.
Ook zat er bij mijn bestelling wit embossingpoeder. Ook iets wat ik al langer wilde hebben voor het effect dat je hierboven in de tag ziet. Achtergrond is ook met de distress-stains gedaan. En ik heb ook mijn nieuwe stempel met ruitjes gebruikt.


Zei ik "een kleine bestelling"...? ;-)
Op de blog van Bianca zag ik deze techniek, maar ook de uitdaging om "inchies" te maken. En weer met behulp van mijn distress-stains maakte ik dit kaartje.


Heel simpel, maar ik vind hem leuk.
Allemaal inspiratie gevonden op het wereld wijde web. Wat zouden we toch moeten doen zonder?

Fijn weekend!
Daniëlle

PS: vergeet ik helemaal te zeggen dat in één van de kaarten een klein foutje zit. Diegene die dat het eerst ziet en het meldt via een bb-tje, krijgt van mij een kleine verrassing thuisgestuurd.

21 opmerkingen:

blogvanco zei

Wat leuk !!!! Snap er niks van maar het ziet er gaaf uit. En volgens mij klopt de 1e niet helemaal, ruitjes omgewisseld?

Toedeloeeeee

Bianca Kalksma zei

Hé wat leuk dat je zo aan de slag bent gegaan en wat een mooie resultaten! En die inchies ... superrrrrr!!!! He le maal geweldig hoe je ze op de kaart hebt geplaatst. Súper! groetjes van Bianca

Margot zei

prachtig! vooral het vierkante kaartje vind ik erg mooi!

Petra zei

Volgens mij het 4e kaartje maar op zulke kaartje vallen foutjes helemaal niet op. De onderste vind ik helemaal geweldig ;-))

Ingen zei

Wat een super kaarten!

jolande zei

Geweldig!!!! idd ik ben trots op je!! de fout kan ik niet ontdekken en is ook niet belangrijk.
Groetjes Jolande

Monique zei

Super kaartjes! Niets mis mee....
Maar ik heb wel gezocht naar de "fout": BIj het kaartje met de notenbalken zit de onderste stepel volgens mij op zijn kop...

Monique zei

onderste stempel...
op zijn kop of verkeerd om ofzo...

Fia zei

Ik zie geen foutje maar wel hele leuke kaartjes erg verrassend zo met de vakjes vooral de kleuren zijn prachtig!!
Lekker he zo'n nieuwe techniek????

Ans zei

Geweldig Daan!! Ze zien er zo mooi uit dat ik niet kan ontdekken dat er een fout in zit, dt is toch een heel goed teken!

Anoniem zei

Hoi Daniëlle,

Wat GAAF zijn die kaarten zeg!
Ik zie bij kaart twee een soort dubbele steel aan de bloem rechtsonder alsof de stempel iets bewogen is bij de afdruk.
Maar we zullen allemaal wel iets anders zien.................LOL
Met deze kaarten maakt het absoluut niets uit, ideale techniek dus!
Hoop dat alles goed is bij en met jullie.

XOXO Sanne Bark

NicoleJ zei

ik vind het er ook geweldig gaaf uitzien! Heel erg leuk dat je weer wat nieuws hebt geprobeerd!

stampidoe zei

super leuke kaarten heb de kaartjes al 3x bekeken en ebn benieuwd hoe je ze gemaakt hebt en misschien is het foutje de derde kaart links onderaan staat de vlinder omlaag ipv omhoog, maar wat zijn ze gaaf
doet me denken aan ene oude stempeltechniek met tape en ja wat was het ook alweer???
groetjes yvon

Dilly zei

gaaf daan, ik ga niet op zoek naar de fout, ik vind ze allemaal ga e en heel anders dan ik van jou gewend ben.

Jolanda zei

Hartstikke leuk!

femmoltje zei

Ik vind ze supper en ga ze pinnen als ik op de laptop zit ze zijn erg mooi

sylvia zei

Hoi Daniëlle,

Wat een gave kaarten heb je gemaakt, ik heb ze al vaker gezien, een hele leuke techniek. En een foutje ontdekken,wat moeilijk. Toch een gokje wagen, bij de laatste kaart, komt het lijntje waar celebration in staat niet met elkaar overeen,aan de linkerkant hoger dan aan de rechterkant?? ik weet niet hoor, misschien hoort het wel zo. Ik vind hem in ieder geval prachtig. Ik zie het niet als een foutje.
Als ik straks alles hier in huis weer op de goede plek heb liggen en staan, dan wil ik me ook eens gaan wagen aan deze techniek.
Ik wens je een fijne dag.

groetjes Sylvia

Esther zei

Ze zijn heel erg leuk.. ik kan geen foutje ontdekken..

Maaike zei

ziet er erg gaaf uit!
hier hou ik wel van

Marijke's stamping creations zei

prachtige creaties,

Tineke zei

Wat een mooie en leuke kaartjes. Moet ook eens op zoek hoe je dat distress-stain doet. Ik ga niet op zoek naar foutjes, vind ze allemaal veel te leuk.