dinsdag 26 augustus 2008

Hectisch en bloemen!

Vandaag een redelijk drukke dag op het werk gehad. Thuisgekomen stond daar mijn zus en haar twee dochters op de stoep, de kindjes kwamen mee-eten en ik zou even oppassen terwijl zij ging sporten. Dus al snel zaten we met zes personen aan tafel lekker spaghetti te eten die André gelukkig had gekookt, terwijl ik boekjes ging lezen en met het kasteel ging spelen...
Na het eten was het opnieuw speeltijd met de kleine meisjes (drie en anderhalf zijn ze) en om 19.00 uur ging weer de bel! Onze vroegere buurvrouw kwam om Paolo te knippen. Geprobeerd om met haar te kletsen, met de kleintjes te spelen en Paolo te helpen alles in te pakken voordat hij morgen op kamp gaat... wat een hectische bedoening. ;-) Daar kwam mn zus weer terug, die kon nog mooi een restje eten terwijl ik weer probeerde om te spelen, te praten, thee te zetten, haren op te vegen, na te denken... poeh, dat viel niet mee. ;-) Maar ach, de rust is wedergekeerd hoor.

Oh ja, nu de bloemen nog. Op mijn werk had ik iets geregeld voor een klant, dat hem veel huur scheelde, en dat was blijkbaar een bos bloemen waard. Deze prachtige bos bloemen werd aan het eind van de middag op kantoor voor mij afgeleverd, bijzonder hoor! Dat is voor het eerst sinds ik werk dat ik iets krijg van een klant, leuk!

4 opmerkingen:

Fia zei

Ohhh jee wat een drukte, soms kan dat wel leuk zijn zo alles tegelijk en dan gaat het ook nog goed!!!

Wat attent een bloemtje, kan een mens blij van worden en......fijn dat het gewaardeerd word!!
Ik hoop dat je zoon het leuk heeft.pfff 6 uur op succes hoor!!!

Patricia zei

Je hebt dus echt een drukke dag gehad...Maar gelukkig is alles goed gegaan ondanks de drukte!!

En super gaaf bloemetje, erg aardig van die mensen zeg, dan weet je dat je gewaardeerd word!!

Dilly zei

Jemig het is maar goed dat niet alle dagen zo hectisch zijn.
Wat geweldig zeg dat je zo'n prachtig boeket hebt gekregen. Is altijd fijn als je merkt dat het gewaardeerd wordt.
Intussen heb je je zoon al 'afgeleverd' ik hoop voor hem dat het een fijn kamp wordt.

Anoniem zei

Oh, dat kun je soms hebben hé van die dagen,dat alles tegelijk komt.Gelukkig is het niet altijd zo.Maar volgens mij was het ook wel hel gezellig.

Wat lief van dat bloemetje zeg!
Heel attent.

Groetjes,

Jola