dinsdag 20 januari 2009

Afscheid nemen

Vandaag was het dan zover, het afscheid van Carint... Na twintig jaar daar gewerkt te hebben kreeg ik begin december vorig jaar te horen dat ik boventallig zou worden per 1 januari 2009. Tegelijk met veel andere collega's. Zo ook mijn naaste collega's uit Oldenzaal van de receptie c.q. het secretariaat. Alle vier zijn we per die datum ook weggegaan. Maar we wilden nog wel 'officieel' afscheid nemen van de collega's, dus hebben wij ons eigen afscheid maar georganiseerd. ;-) Via de mail een uitnodiging verstuurd, zelf glazen meegenomen van huis, wat drinken en hapjes gekocht en in een vergaderzaal op kantoor een gezellig samenzijn met de collega's uit het pand.
De opkomst was groot, leuk om iedereen weer even te zien en te horen hoe het nu gaat. Ze missen ons!

(ik had het heel warm, dat kun je wel zien...)

Het was een echte receptie, met handen schudden, veel praten en natuurlijk kado's!

Goed dat we dit gedaan hebben, een goede afsluiting, bedankt allemaal!

4 opmerkingen:

Paula zei

SCHOKKEND na 20 jaar.....

en dan zelf je receptie moeten doen ik vind het sneu

maar wel fijn dat het geslaagd was en je er leuk op terug kan kijken!

Hanneke zei

Wat onzettend moedig en vooral goed dat jullie dit zo hebben gedaan!

Nicky zei

oh wat erg na 20 jaar... voel je je ook goed bezeken. en raar dat je geen receptie kreeg van hen. maar errug leuk dat je eigen georganiseerde feestje zo geslaagd was, well done!!!

Jola zei

Nou, dat is idd een mooie afsluiting.Wel een raar dat er vanuit het bedrijf niks georganiseerd was, en dan werk je er 20 jaar!Maar het feestje was er iig niet minder om!