vrijdag 9 januari 2009

Week 2 alweer van het jaaroverzicht!

En zo zijn we alweer in de tweede week van het nieuwe jaar. Mijn eerste werkweek bij de nieuwe werkgever zit erop. En het is me goed bevallen! Wel wennen om niet meer 'alles' te weten, maar dat komt vast gauw genoeg. Ook het reizen is even anders. Ik heb de laatste jaren op 5 minuten fietsafstand van mijn werk gezeten en moet nu ongeveer een half uur in de auto zitten. Maar ook dat zal wennen.
Dan nu scrappen. Op woensdag wordt de nieuwe opdracht voor het jaaroverzicht op het SA-forum gegeven. Deze week is het "waarom?". En dit heb ik vandaag gemaakt.

Achterkant met journaling. (als je klikt op de foto kun je deze op groter formaat zien en lezen)

10 opmerkingen:

Marcia Schel zei

Mooi geworden Daan.. ben benieuwd naar de volgende weken!!!
Liefs, Mas

Esther zei

Super Daan.. en de journaling vind ik ook heel erg mooi.

angelina zei

Heel erg mooi, en tja meid die puberteit, maar hij gaat voorbij;)
groetjes Angelina

Jola zei

Heftig Daan, die journaling, maar heel mooi verwoord.
Als je maar wist wanneer het op zou houden,hé, stond er maar een tijdslimiet voor, dan werd het mischien iets gemakkelijker.Zo van, dit duurt maar 1 jaar ofzo.Maar helaas..
Je weet dat het ooit wel weer overgaat, maar wanneer?

Janine zei

super mooi! en dan die tekst! echt mooi! en recht uit het hart!

margret zei

Heel erg mooi! en grijpende journaling, knap dat je dit zo kan verwoorden op een LO

Ans zei

Prachtig Daan, we gaan je volgen..

Frumpies world zei

Oef, de tranen schieten me in de ogen bij het lezen van je journaling. Je weet dat mijn oudste 11 is en af en toe vraag ik me ook weleens af, waar is dat schattige, rustige, meegaande jongetje toch gebleven??? Ik heb nog 6 broers, dus weet dat het vanzelf wel weer overgaat en beter wordt, maar ja, je moet hier toch eerst doorheen. Hou vol meis en je poot stijf, niet alles accepteren en je grenzen aanhouden, dan hebben ze meer respect voor je dan wanneer je ze hun zin overal in geef om maar geen ruzie in huis te hebben. Heel veel succes iig,xxxWendy.

Anoniem zei

Oei Danielle, dat is niet mis wat je daar schrijft...
Ik lees aan de reacties dat je er niet alleen in bent. Ik moet het allemaal nog gaan meemaken; weer een reden om extra te genieten van de gezelligheid die ze nu met zich mee brengen.
Overigens een hele leuke LO!!:)
grt,
Corina

Ingrid zei

Mooie LO en vooral ook hele mooie tekst! Ik ken je angst. Mijn mannetje is pas (bijna) zes en nog echt helemaal van mij. Ik denk er ook wel eens aan dat dit niet altijd zo zal zijn en het is nu al duidelijk dat hij een sterk karakter heeft, dus er zal wel vuurwerk gaan komen bij mij thuis over een aantal jaar... Maar voorlopig geniet ik nog van hem en van zijn vragen om knuffels en dat hij noooit bij me weggaat :-).