zondag 12 juli 2009

Drie keer het jaaroverzicht

Tussen het inpakken voor onze verhuizing in, heb ik vanmorgen toch maar even tijd gemaakt om drie uitwerkingen van de opdrachten voor het jaaroverzicht 2009 te maken. Eén dezer dagen zal ik toch ook mijn scrapspullen moeten inpakken, dus dan kan ik helemaal niets meer doen... Dit zijn de weken 26, 27 en 28.


Klikken op foto = groter (en vast beter leesbaar).
9 opmerkingen:

Ans zei

Tjonge, je hebt aan MJ gedacht, hartstikke goed!! Ik moet ook altijd denken aan de datum van overlijden van Elvis, aug 1977 tegelijk met een oom van me, das mijn houvast.... Dit ziet er prachtig uit, mooi verwerkt!!

Nicky zei

allemaal heel mooi en bijzonder!! ik vind het jammer dat ik het niet vanaf het begin heb gedaan, want dit is zo'n leuk concept. en je journals zijn altijd erg herkenbaar. wonder boven wonder, ik kan ze beter lezen als ik erop klik :-))

angelina zei

Heel erg leuk geworden! Alle drie.
Toch wel heel erg mooi zo'n overzicht. ;)
groetjes Angelina

Dora zei

Wat een enorm leuk en mooi idee dit project....en je hebt er ware kunststukjes van gemaakt, en een mooie journaling!
Groetjes Dora

Dilly zei

Mooi hoor Daan,leuk dat je voor 1 basiskleur hebt gekozen itt die van mezelf.

Marcia Schel zei

Vind ze super geworden, straks even een tijdje zonder scrappen ivm de verhuizing, en dan kun je weer lekker gaan scrappen in jullie nieuwe huisje!!
We komen snel ff een kijkje nemen als je de sleutel hebt gekregen als dat goed is en uitkomt ;-)

Janine zei

erg mooi weer! ennuhm, jammer he!? dat je je scrapspullen moet inpakken voor de verhuizing.... maar gelukkig krijg je straks wel een nieuwe scrapkamer! :D

Esther zei

Dat ziet er weer mooi uit.. En succes tijdens de verhuizing.. ff niet scrappen!

Jacqueline zei

Wat een goed idee van jou, zo'n jaaroverzicht. Ik zou bang zijn dat ik het niet vol zou houden. Toch is het wel iets om in mijn achterhoofd te houden.
Je hebt er trouwens hele mooie lootjes van gemaakt.
Sukses met verhuizen!