zondag 30 augustus 2009

Spannende verhalen

Vandaag hebben we een aantal spannende verhalen gehoord van Reichart, een verteller uit Den Bosch, die ons meenam o.a. langs de Dieze. Echt leuk om te horen. En hij kreeg zelfs de hele groep in polonaise door de poort van de Jeroen Bosch-tuin!

En hoe komen we nu zo in Den Bosch verzeild...? Vorige week stond er een berichtje van Michelle van Scrapdelight op het forum dat ze nog hulp nodig had op de beurs in Den Bosch. Dat leek mij wel leuk, dus ik had me aangemeld. Daarna bedacht ik mij dat het wel leuk zou zijn om er een weekendje van te maken. André wilde wel mee, gelukkig. ;-) Vissen kan hij tenslotte overal. Dus een hotel uitgezocht en daarna op internet gekeken of er nog iets te doen was op zondag in Den Bosch. Dat werd dus een wandeling met een historische verhalenverteller.
Zaterdag hard gewerkt op de beurs, leuk om te doen en mee te maken. Zo zie je een beurs eens van de andere kant. Aan het eind van de dag met zn allen ff werken om de boel weer af te bouwen. Handig dat André er toen bij was, kon hij ook meehelpen.
En wat vond ik het heerlijk dat ik niet direct naar huis hoefde maar binnen tien minuten bij ons hotel was.
We hebben zaterdagavond heerlijk gegeten bij Roel's en vandaag was dus de wandeling. Hier nog wat foto's.

Het was lekker weer, niet te warm, wel droog. Na de wandeling een kopje thee met uiteraard een Bossche Bol! En toen weer huiswaarts met het gevoel dat we op vakantie waren geweest.PS: ik zie nu dat ik twee keer dezelfde foto heb geselecteerd in de collages... sorry, maar heb geen zin om het opnieuw te doen. ;-)
Enne... wij weten nu hoe 's-Hertogenbosch aan haar naam komt.

10 opmerkingen:

Angelique zei

Wat een leuke foto's. Wat een goed idee van je om er een weekendje van te maken. Kom je toch nog uitgerust thuis.

Groetjes Angelique

Tineke zei

Wat leuk om er een weekend van te maken en de tweede dag een aktiviteit daar te zoeken. Lijkt me erg leuk om zo'n wandeling te maken, houd ik zeker in gedachte.
Leuke foto's heb je ook gemaakt.

Ans zei

Wat een leuk idee om dit te doen zo op zondag, na een dagje hard werken was het dus goed rusten...

Nicky zei

wat leuk zeg, zo'n spontaan weekend! dat mis ik af en toe wel ja... maar eh, hoe komt den bosch nu aan die naam???? en twee keer dezelfde foto plaatsen betekent alleen maar die ie wel erg leuk is toch!

blogvanco zei

Wat een goed idee om er een "weekendje" van te maken, heerlijk zeg. En ik ben zo benieuwd wat er nou achter die deur zit? Ben wel nieuwsgierig ja ;)

jacqueline zei

Wat heerlijk dat jullie er samen een weekend van hebben gemaakt.
Schitterende foto's ook zeg, je kan zien dat jullie hebben genoten!

Groetjes Jacqueline

Astrid zei

Mooi stad is den Bosch hé? Ik ben ook telkens weer verrast als ik er ben geweest. Het is hier maar een half uur rijden vandaan - en toch kom ik er haast nooit...
Leuke foto's heb je gemaakt Daan!

Janine zei

heerlijk zo'n weekend! en mooie foto's! mooi van die grachten! super!

Ria zei

hartstikke fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad, Den Bosch is een echte bourgondische stad ook...en met een verhalenverteller, dat lijkt me dus echt geweldig! Leuke foto's Danielle!!

Heidie zei

wat een mooie foto's en wat een leuk idee om er een weekend aan vast te knopen.

groetjes Heidie