donderdag 17 februari 2011

Kom je 's avonds thuis...

... zit er plakband op de broodtrommel op het aanrecht...
Natuurlijk wil ik weten wat daar'achter' zit. Plakband eraf gefrommeld en wat zit erin de broodtrommel...? Zakken met rijst en kipfilet! Zelf klaargemaakte maaltijden door mijn oudste zoon van 17 die weer helemaal into spieren kweken en veel eten is... Hij had het daar ingelegd om af te koelen en zo kan de kat er niet bij. ;-)

Tis een bijzonder jong.

Daniëlle

10 opmerkingen:

blogvanco zei

HAHA ... en hij gaat dat toch niet in één keer opeten mag ik hopen?

Margot zei

hahahahahahahahaha! :)

Nicky zei

***proest*** komisch maar ook mooi! hij kookt t zelf, hij verzint zelf de oplossing voor de kat en hij is met iets anders bezig dan videogames! 1-0 voor je zoon!

Dora zei

Wat een leuk verhaaltje om te lezen en het ziet er wel errug lekker uit hoor!

marja zei

hihi je maakt wat mee met die jongens van je! niet altijd even komisch, maar soms toch ook wel ;-)

Esther zei

Slim van hem om het zo op te bergen. Geloof graag dat je nieuwsgierig was waarom er plakband omzat. Wel fijn dat hij dan zelf kookt.

bia zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
jolande zei

Hoi Daniëlle,

Via deze weg laat ik je weten dat je een van de stemmers bent die van mij een stempel van unity krijgt. Ik had beloofd dat ik onder de stemmers een aantal stempels zou verloten...jij bent de gelukkige..stuur me je adres naar jolande99099@hotmail.com
dan stuur ik je zsm iets op.

Groetjes en bedankt voor je stem

Jolande

Ans zei

Slimme zet van hem om dit in een broodtrommel te doen en plakbank erop ook nog, heeft ie echt zo'n honger dan? Ach ja, jongens.....

Tineke zei

Wat een knappe gozer is dat. Zelf zijn eten klaarmaken en ook nog nadenken over het opbergen voor de kat. Slim hoor. Ik kan me voorstellen dat je erg nieuwsgierig was waar om dat plakband om de broodtrommel zat. Moest wel glimlachen om je verhaal.