woensdag 2 februari 2011

Waar ben ik nu mee bezig?

Eigenlijk ben ik de laatste tijd alleen maar aan het boeken lezen in mijn vrije tijd. Van scrappen komt het er gewoon even niet van. Geen zin in, geen inspiratie, ik weet het niet. Maar ik maak me er niet al te druk om, is vaker gebeurd, maar het komt wel weer terug. Scrappen is mijn hobby voor de rest van mijn leven. ;-)
Lezen dus...
Maar... vanmiddag ben ik begonnen om een minialbum af te maken dat er nog steeds lag van een workshop (gegeven door Janine bij Scrapdelight), geloof al anderhalf jaar geleden of zo. Oeps. Ik kan me nog herinneren dat ik er toen nog heel veel moeite mee had om 'rommelig' te scrappen. Inmiddels gaat me dat best aardig af. Ik had toen foto's van een vakantie van mijn ouders mee, maar vond deze stijl niet echt iets voor hen. Daarom had ik het niet afgemaakt. Nu heb ik andere foto's geregeld.


Dit is de voorkant en eerste bladzijde van het album. Hij is voor een lieve vriendin, dus de rest zien jullie pas als zij het heeft ontvangen. Het album is overigens helemaal zonder dessinpapier gemaakt. Weet je het nog Janine? ;-)

9 opmerkingen:

blogvanco zei

Ziet er heel gaaf uit Daan ! Weet nu al dat die vriendin en straks heel blij mee is !

hanneke zei

Hahaha, leuk om te zien dat het rommelig scrappen je nu een stuk makkelijker afgaat Daan! Hartstikke leuk boekje, daar is je vriendin vast heel erg blij mee!

Dora zei

Ik vind het een super album en dat rommelige gaat je heel goed af, echt gaaf om te zien!

Dilly zei

Die Daan, rommelig scrappen is best leuk hoor! Mooi resultaat. Wat een leuk idee, scrappen zonder dessinpapier.

Janine zei

haha, wat goed! moest wel even goed nadenken, maar weer nu inderdaad weer om welke workshop het ging! Leuk dat je hem alsnog afmaakt! ben benieuwd naar de rest! :D

NicoleJ zei

dat ziet er al goed uit, ik vind de titel ook erg leuk! Die ga ik vast ook wel eens gebruiken!

Nathaly zei

Hi Danielle, ik ben lang niet meer hier geweest. Ik ben benieuwd naar het hele boekje. Hij ziet er namelijk heel gaaf uit. Zoiets wil ik ook nog eens maken. Nathaly

Anoniem zei

Hoi Daniëlle,

Heb zojuist uit zeer betrouwbare bron vernomen dat jouw vriendin heel erg blij is met het album!
Morgen mag ik er vast wel even in kijken van haar.
Het ziet er veelbelovend uit,helemaal Anouk!

Liefs voor jullie van mij,

Sanne

Anneke (An) Wijers zei

Ahhhhh, jammer dat de rest er nog niet staat!!!
Ik hou wel van een beetje freestyle hoor, zoals je ws. weet.
Ik ben benieuwd...