vrijdag 11 februari 2011

Minialbum en kaartjes

Ik heb begrepen dat het album goed ontvangen is. ;-) Dus hierbij het hele exemplaar. En er is dus helemaal geen dessinpapiertje bij gebruikt.


Stempelen, schuren, embossen, ponsen, scheuren, inkten...Verder heb ik deze week nog wat kaartjes gemaakt, allemaal in dezelfde stijl en indeling, maar met ander papier ziet het er toch anders uit.En met ditzelfde papier nog een verjaardagskaartje.

Weer wat restjes weggewerkt.

11 opmerkingen:

Esther zei

Heel erg leuk albumpje geworden.. Daar zal ze vast heel blij mee zijn en de kaartjes zijn ook leuk.

Margot zei

wat een supergaaf album! en erg leuke kaartjes!

Dora zei

wat een super boekje is dat, erg leuk.
je kaartjes zijn erg mooi!

jolande zei

Wat een ontzettend leuk boekje heb je ervan gemaakt...en die kaart..hmm je mag hem naar me sturen hoor met mijn verjaardag!!

Groetjes Jolande

Jose zei

Wauw, ziet er weer goed uit danielle! Heerlijk he dat werken met stempels en inkt enz. Je bent druk bezig geweest in elk geval als ik het zo zie.

Nicky zei

wow, wat een gaaf miniboekje zeg! geweldig dat je geen dessign hebt gebruikt, vind ik echt knap! en je kaartjes zijn stuk voor stuk hartstikke leuk!

Martine zei

Wauw wat heb je een prachtig minialbum gemaakt. Geweldig met die zwart wit foto's dat kraft en af en toe wat gekleurd cardstock erbij. Je kaartjes zijn ook erg mooi geworden!
Groetjes, Martine

Tineke zei

Wat een ontzettend leuk boekje is dat geworden. Daar zal de ontvanger erg blij van geworden zijn. En die kaartjes vind ik ook erg leuk, jammer genoeg ben ik nog lang niet jarig.

Anoniem zei

Het is ZOOOOO mooi geworden!!!
Vriendin sjouwt het overal mee naar toe in haar tas............zegt genoeg lijkt mij!

Liefs,

Sanne

marja zei

daan, wat een prachhtige werkjes heb je weer te showen!! om jaloers van te worden!

vera zei

Ooooooh, ik ben hier nogsteeds Zo Ontzettend blij mee, en helemaal ontroerd als ik het zie. Sjouw het overal mee naar toe, in een speciaal vakje in mijn tas, en duw het iedereen onder de neus. Echt, een schot in de roos. Zo oprecht lief. Een hart van goud, jij!

XXX
vera