zondag 3 mei 2009

Het leven...

Het leven zit soms raar in elkaar. Geboorte en dood liggen dicht bij elkaar. Zo ook feest en verdriet... Deze week was de opdracht voor het jaaroverzicht "koninginnedag", dat las ik op woensdag, dus ik was er in gedachten al mee bezig, had al een verhaaltje in mijn hoofd. Tot het donderdag echt koninginnedag was. Een dag die heel anders liep dan iedereen had kunnen denken.

Een heel andere uitwerking dan ik van plan was, maar het hoort ook bij het jaar 2009...

En dan draait de wereld gewoon door. Zaterdagmiddag zijn wij met zn tweetjes naar Arnhem geweest, naar de dierentuin. Geen van de kinderen wilde mee (pubers he?), dus gewoon wij twee. Heerlijk rustig, geen geruzie om ons heen, geen vragen, gewoon op ons gemak alles bekijken. We hebben ons goed vermaakt. Hier een selectie van de foto's.

5 opmerkingen:

Angelique zei

Wat heb je een mooie LO gemaakt over koninginnendag 2009.

Grtjes Angelique

Nicky zei

ik vind deze lo van koninginnedag heel bijzonder. hij typeert precies 30 april 2009...
leuke fotos!

Frumpies world zei

Wat een prachtige foto's heb je gemaakt in de dierentuin. Heerlijk om zo'n dag met zijn tweetjes door te brengen zeg....en tsja, koninginnedag is idd heel anders verlopen dan verwacht. Heel triest voor iedereen....Groetjes, Wendy.

Ans zei

Je hebt ondanks ellende op Koninginnedag een heel reëel verhaal gehouden, dit gaat de geschiedenis in, dat geldt ook voor deze opdracht...
Mooi!!!

De foto's van het dierenpark zijn ook prachtig, lekker he zo met z'n tweetjes... Geniet lekker zo door!!

Tessa Tegendraads zei

prachtig...