woensdag 6 mei 2009

Laatste minialbum én onverwacht uitje!

Vanmiddag heb ik de laatste hand gelegd (lees: twee foto's opnieuw printen en plakken, een nieuw lintje en wat knoopjes en bloemetjes) aan het derde minialbum van het scrapweekend van Scrapdelight. Hieronder de foto's. Let vooral op de leren sluiting, die vind ik heel mooi (dankje Corina) en de gespen van een blikje! Op de foto's staan links de oudste kinderen van onze gezinnen (van mij en mn zussen) en rechts de jongste kinderen.

Wanneer je op de foto klikt kun je het groter bekijken.
En verder zit ik te wachten tot ik kan vertrekken naar Almelo, waarna we verder rijden richting Utrecht waar we naar de musical Dirty Dancing gaan! Echt een spontane actie van een paar scrapdinnetjes. Eén van hen kreeg gisteren een actiemailtje met het aanbod voor kaartjes voor een hele goede prijs. Natuurlijk ben ik ook in voor dit soort uitjes! We gaan met zn vieren, dat wordt lachen! Voor die tijd nog ff ergens wat eten, dus ben straks al weg.

6 opmerkingen:

Nicky zei

zo supermooi dat album! en heel veel plezier bij de musical!

Esther zei

Die is heel erg mooi geworden Daan!!

Jola zei

Gaaf album, en die sluiting maakt het helemaal af!
jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar veel plezier vanavond!

Anneleen zei

heel erg mooi!!
mooi papier en mooi boekje
ben benieuwd hoe dat is gemaakt

Petra zei

Echt mooi!! Hoe heb je dat clipje zo "oud" gekregen?? Enne...jullie zitten nu te genieten van de musical: have fun!!

Frumpies world zei

Leuk album zeg en die sluiting is idd erg mooi. Geweldig die gespen van blik lipjes, heel erg leuk bedacht!! Groetjes, Wendy.