dinsdag 5 mei 2009

Twee sketches

Zondag werd er op het SA-forum (dat overigens staat voor het forum van Scrappers Anonimous, voor diegenen die het niet weten ;-) ) een sketch geplaatst door Maaike. En wel deze.


Eerst wist ik niet goed of ik er iets mee kon en zo ja, wat, maar toen ik een uitwerking van één van de leden daar zag ben ik er toch maar voor gaan zitten. En dit kwam eruit.


En gisteravond was het tijd voor de onlinecrop op het Scrapsite-forum. Daar doe ik uiteraard ook aan mee. Deze sketch had Natalie uitgezocht.

En dit heb ik ervan gemaakt.


De journaling is hier beter leesbaar. (klikken op de foto = groter)


Gebruikt materiaal: "gefeliciteerd" papier BoBunny, BigShot (titel en swirl, Primaflower, diverse knopen, journalingcard Maya Road, papierlint Xenos, lint American Crafts.
"The queen": papier Scenic Route, papierlint Xenos, printer, BigShot (titel en cirkel), tickets Tim Holtz en Teresa Collins, printer (journaling) vogeltje is van een kaart gesloopt en het kroontje een rubon van Basic Grey.

3 opmerkingen:

Petra zei

Geweldige LO en ik maar denken dat je zo'n mooi regelmatig handschrift hebt maar je hebt het geprint lees ik ;-))) Gaaf trouwens dat papierlint van Xenos, zag 't vandaag toevallig ook in de folder staan dus morgen ff shoppen (oeps!)

Nicky zei

heel erg mooi, vooral de bovenste, die is echt te gek zeg!
knap hoor dat je zo mooi kan werken aan de hand van sketches, ik kan dat niet zo goed!

Ellen zei

wat zij die van jou ook leuk geworden. Knap wat je met die eerste sketch hebt gedaan, ik vind t een hele moeilijke, maar je hebt er een superleuke layout van gemaakt.

Ik weet niet hoe in kan stellen dat je op een foto klikt en dat het dan groter wordt, vandaar dat het op mijn blog niet kan..

groetjes ellen