vrijdag 22 mei 2009

Shabby Secrets

Afgelopen zaterdag heb ik in Nieuwegein (in de nieuwe winkel van Scrapdelight) een workshop gevolgd van Corina, genaamd "Shabby Secrets". Nu ben/was ik eigenlijk niet zo "shabby", eigenlijk is/werd bij mij alles recht-toe-recht-aan en strak gescrapt. De laatste tijd merk ik dat mijn stijl wat losser en rommeliger wordt. Deze workshop vond ik dan ook geweldig! Corina, bedankt voor het idee, je uitleg én het nakijken van mijn naaimachine! Want ook die werd gebruikt. De buitenkant van dit album is van karton, bekleedt met een leuk stofje. Dat idee ga ik zeker vaker gebruiken.
Dit is het album dan geworden.

Detailfoto van de leuke kraaltjes en veel lintjes.


Deze vijf letters had ik nog steeds liggen van een andere workshop (had ze toen niet gebruikt) en eigenlijk passen ze heel goed bij dit papier.


En dan hier de binnenkantfoto's (klikken=groter). Foto's van mijzelf als jonkie. ;-)

Het papier is van PrimaMarketing.

8 opmerkingen:

Angelique zei

Wat is het een leuk boekje geworden. En wat een leuke foto's van jezelf als klein meisje. Ik ga de workshop 4 juli volgen, ik ben heel benieuwd.

Grtjes Angelique

Jola zei

Vind em helemaal te schattig!

Tamara zei

ow wat is die leuk geworden Danielle en wat een lieve foto's!! xx Tamara

Nicky zei

oh wat een goed boekje is dat geworden!!! vind m te gek, chapeau! had je trouwens een bericht achtergelaten vanmiddag? ik kan m nl helemaal niet terug vinden! maar het is heel vreemd hoor, ik heb nooit 250 hits op een dag, nu ineens binnen een uur...

Hanneke zei

Daan, wat een leuk "rommelig" boekje, ook al scrap je normaal gesproken strak, deze stijl past je ook hoor! Vind het heel gaaf geworden!

Daniëlla zei

Wat mooi!! Ik vind hem strak & shabby in één!
Heel gaaf geworden!

Anoniem zei

Wow zeg, wat mooi !!

Groet, Corine

Wendy Schoonhoven zei

O wat is dat een ontzettend leuk boekje geworden zeg, heel erg mooi. Het versje van de vlinder is erg lief en die foto's zijn geweldig, super!!Groetjes, Wendy.