woensdag 10 augustus 2011

Dag 7, 8, 9 en 10

Weer een update over de photochallenge.
Dag 7 was de opdracht "fruit". Speciaal daarvoor een grote tros druiven gekocht. Jammer genoeg glommen ze niet zo mooi als ik wilde. Ik heb nog nooit eerder zoveel foto's van druiven gemaakt. Deze vond ik zelf het mooist. Met een beetje een zomers tintje door de achtergrondkleuren.

Dag 8 "een slechte gewoonte". Direct dacht ik daarbij aan snoepen/snaaien. Dat is wel een slechte gewoonte waar ik graag vanaf wil. Snaaien zonder erbij na te denken, en doorgaan tot het op is... Deze foto is in scene gezet. Natuurlijk eet ik dit niet allemaal achter elkaar op. ;-)

Op dag 9 was de opdracht "iemand van wie je houdt". Nu zijn dat uiteraard wel meer mensen. Maar André was 'willing and able' en had speciaal voor de gelegenheid mijn mooie schort aangedaan terwijl hij voor ons aan het koken was. Love you!

En vandaag was de opdracht "herinneringen uit je kindertijd". Als eerste dacht ik aan mijn knuffelkonijn dat ik nog steeds heb. Maar ik wilde eigenlijk iets anders. Ben nog bij mijn ouders thuis geweest om te kijken of ik daar iets kon fotograferen, maar kwam niet iets tegen wat hét was. Dus ging ik het konijn op de foto zetten. Toen ik klaar was zag ik ineens de theekopjes van oma bij mij in het keukenkastje. En die heb ik op de foto gezet. Wij kregen bij oma altijd een kopje thee in deze mooie, deftige theekopjes met schotel. Altijd met een koekje én een chocolaatje.

Tot de volgende keer!

Daniëlle

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Coole foto's!

Dora zei

Ik vind ze wel heel erg leuk de foto's echt een kijkje binnen.

Martine zei

Wat leuk zo'n photo challenge! Je maakt foto's die je normaal gesproken niet zo snel zou maken. Erg leuk en ze zijn nog goed gelukt ook, wat wil je nog meer! Groetjes, Martine

Hanneke zei

Leuke foto's, Daan!
Vooral die laatste foto, dat je daar aan gedacht hebt zeg;).

Btw: Je bent niet de enige, hoor, met de slechte gewoonte:$.