vrijdag 19 augustus 2011

Stempelverslaafd en update photochallenge

Je zou bijna denken dat ik stempelverslaafd ben als je ziet wat voor stapel kaarten ik deze week heb gemaakt. Allemaal met de nieuwe stempeltechniek. En natuurlijk met nieuwe stempels die ik in Amerika besteld heb (en deze week ontvangen heb)

Daarnaast blijf ik elke dag trouw mijn opdrachten van de photochallenge uitvoeren. Dag 16 was de opdracht "met lange sluitertijd". Ik had er wel eens van gehoord, maar natuurlijk moest ik eerst opzoeken wat dat is en hoe dat dan in te stellen is. Met hulp van internet en André heb ik uiteindelijk deze foto kunnen maken. Ik had meerdere plekken uitgezocht om foto's te maken en mensen staan toch raar te kijken als je daar ineens stopt en foto's gaat maken...

Opdracht van dag 17 was "technologie". Die dag was de start van de Boeskool is löss, een meerdaags zomerfeest in Oldenzaal met kraampjes en optredens. En ik had me bedacht om een foto te maken van iets met draadjes en knopjes. Dus, met het fototoestel de stad ingegaan en heel brutaal maar gevraagd of ik in het hokje van de technici foto's mocht maken. En dat mocht. Zie hieronder het resultaat.

Dag 18 "jouw schoenen". Moet ik daar nog uitleg bij geven? ;-) Deze schoenen staan allemaal onderin mijn kast. En voor de gelegenheid lagen ze op mijn bed. Maar als ik eerlijk ben staan er nog wat paren op zolder... (voor het geval ik ze toch nog een keertje aan wil doen)

En vandaag, dag 19, is de opdracht "iets oranje". De hele dag heb ik me lopen bedenken wat dat dan zou zijn. Ik kwam niet veel verder dan sinaasappel(sap). Na een stukje fietsen kwam ik nog een oranje brievenbus tegen, maar dat was het ook niet. Toen bedacht ik mij om een oranje bloem op de foto te zetten. Maar zoveel oranje bloemen zijn er helemaal niet! Uiteindelijk naar het tuincentrum geweest en daar foto's gemaakt van een paar oranje bloemen en deze besjes.

Tot de volgende keer en prettig weekend!

Daniëlle

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie foto vd Lijsterbes Daan !

Tineke zei

Wat een prachtige kaartjes en een mooie foto Daan. Ik had er diverse gemaakt o.a. zo eentje, ik zal een ander kiezen.

blogvanco zei

Superleuk die kaarten en ik moet wel lachen om jouw enthousiasme met de foto opdrachten. Je komt nog eens ergens op je fietsje ;)

NicoleJ zei

valt nog best mee met jouw schoenen! En wat een prachtige foto van de oranje besjes, heel mooie scherptediepte!

Ans zei

Leuke foto's Daan, volgens mij ben je helemaal om wat fotografie betreft, heb je nog nooit zo super enthousiast meegemaakt dat je er voor op de fiets of met de auto er opuitgaat hahaha, straks ga je de opleiding nog doen en shoots schieten... (zou me niets verbazen).
Chapeau!!

Fia zei

Ik vind je kaartjes zo leuk krijg er ook zin an!!
Je foto is weer zo goed bedacht en weer op je fietsje teveld gegaan....super hoor!

Anneke (An) Wijers zei

Leuke technieken zijn dat.
En ook leuk om af en toe wat anders te doen, toch.
Je kaarten zijn mooi geworden.
Je foto's ook.
Knap hoor, zo stug als je doorgaat met de challenge.

Anoniem zei

Nog een complimentje voor je kaartjes !
De sepiakleurige op de 1e foto vind ik echt een beauty ...

jolande zei

Ohh wat gaaf dat je zo enthousiast bent geworden door de workshop. Je resultaten zijn in ieder geval prachtig..en ik ben helemaal weg van die besjesfoto!!

Groetjes Jolande

Martine zei

Je kaartjes zijn mooi! En je foto's ook :) Ik vind die van de besjes erg goed gelukt, mooie scherptediepte (achtergrond wazig, onderwerp super scherp) Prachtig gedaan! Groetjes, Martine